«Τακτική μας, η υπομονή»

Ο τεχνικός του Αχαρναϊκού, Μίλος Κόστιτς μίλησε για τους παίκτες  που περιμένουν να επιστρέψουν. Ο τεχνικός του Αχαρναϊκού, Μίλος Κόστιτς μίλησε για τους παίκτες που περιμένουν να επιστρέψουν.

Ο Μίλος Κόστις μίλησε για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του Αχαρναϊκού.

Για την υπομονή στο παιχνίδι, αλλά και στις εξελίξεις που υπάρχουν στον Αχαρναϊκό μίλησε ο τεχνικός της ομάδας Μίλος Κόστιτς μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης με 3-1. Αναλυτικά όσα είπε:

«Είχαμε αρκετούς νέους παίκτες στην ενδεκάδα και την αποστολή που προσπάθησαν με όλη την ψυχή τους. Αγωνίστηκαν δύο ποδοσφαιριστές που είναι γεννημένοι το 1998 και μαζί δεν φτάνουν την ηλικία του τερματοφύλακα του Απόλλωνα. Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε χάσει πέντε ποδοσφαιριστές. Το πλάνο και η τακτική μας είναι η υπομονή και ελπίζουμε μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξει ανάκαμψη. Αυτά είναι τα προβλήματα μας και με αυτά παίζουμε».

Θα επιστρέψουν οι ξένοι ποδοσφαιριστές που είχαν φύγει;
«Ναι, κάποιοι θα επιστρέψουν και περιμένουμε και άλλους που έχουν κάρτες, αλλά και κάποιες κινήσεις στις μεταγραφές».

Κάποιο σχόλιο για την κόκκινη κάρτα που είδε ο Λευτέρης Ματσούκας στις καθυστερήσεις;
«Ήταν ένα περίεργο σημείο του αγώνα. Συνέβη και με τον Πανσερραϊκό, όπου τότε είδε κάρτα ο Χροστοφιλέας. Είναι δύσκολες για κάθε ποδοσφαιριστή κάποιες στιγμές μέσα στο παιχνίδι. Θα το συζητήσουμε με τους παίκτες για να δούμε τι θα κάνουμε».

Last modified onΚυριακή, 08 Ιανουάριος 2017 18:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep