«Δύο ημίχρονα»

Στα δύο πρόσωπα του Αγροτικού Αστέρα στ ΔΑΚ Λαμίας στάθηκε ο Νίκος Νεντίδης.

Περισσότερο πάθος είχε η Λαμία στο δεύτερο ημίχρονο, σε αντίθεση με τον Αγροτικό Αστέρα που είχε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Αυτό υποστήριξε ο προπονητής των «σταχυοφόρων», Νίκος Νεντίδης μετά την ήττα (2-1) στο ΔΑΚ. Αναλυτικά είπε:

«Συγχαρητήρια στη Λαμία για τη νίκη. Εμείς είχαμε δύο ημίχρονα στο παιχνίδι μας. Στο πρώτο ημίχρονο νομίζω ήμασταν καλύτερα, κρατήσαμε ψηλά τη μπάλα, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε κάποιες φάσεις. Ακόμα ένα παιχνίδι εκτός έδρας δεν καταφέρνουμε να έχουμε τον έλεγχο της μπάλας, χωρίς ιδιαίτερη πίεση.

Όταν κερδίζαμε τη μπάλα εύκολα τη δίναμε στον αντίπαλο και του δίναμε την ευκαιρία να κάνει αντεπίθεση. Αυτό έγινε πιο πολύ στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα της Λαμίας είχε περισσότερο πάθος, τη βοηθήσαμε κι εμείς με τα λάθη μας και νομίζω ότι δίκαια ήρθε στη νίκη».

Ο Γιάννης Γκέσιος είπε:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα της Λαμίας. Συμφωνώ με τον προπονητή μου, είχαμε δύο πρόσωπα στο σημερινό παιχνίδι. Είχαμε μία καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο που δεν κινδυνεύσαμε και κάναμε μία, δύο ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε καν. Η Λαμία ήταν πιο αποφασισμένη, έμπαινε πιο δυνατά στις φάσεις, φάνηκε ότι το ήθελε περισσότερο και έτσι ήρθε μία δίκαιη νίκη.

Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια. Εμείς αν θέλουμε να παίρνουμε αποτελέσματα εκτός έδρας με ομάδες όπως είναι η Λαμία πρέπει να είμαστε πιο παθιασμένοι και πιο συγκεντρωμένοι».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL NEWS

Last modified onΣάββατο, 07 Ιανουάριος 2017 19:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep