Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Το κάστρο της Κομοτηνής

Οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού έχουν το απόλυτο στην έδρα τους έπειτα από 13 ματς. Οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού έχουν το απόλυτο στην έδρα τους έπειτα από 13 ματς.

Ο Πανθρακικός είναι πλέον μια από τις τέσσερις ευρωπαϊκές ομάδες που έχουν το απόλυτο στην έδρα τους. Την λίστα των έξι εγκατέλειψαν μετά τις εντός έδρας ισοπαλίες η Μάντσεστερ Σίτι και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Με 13 νίκες σε 13 εντός έδρας ματς ο Πανθρακικός έχει πάρει ότι καλύτερο θα μπορούσε από την έδρα του και μένει στην μικρή λίστα των ευρωπαϊκών ομάδων που το έχουν πετύχει. Μετά το τέλος του πρώτου γύρου των πρωταθλημάτων οι ομάδες που το είχαν καταφέρει ήταν μόλις έξι σε ολόκληρη της γηραιά ήπειρο και μετά τις ισοπαλίες που παραχώρησαν η Μάντσεστερ Σίτι στην Σάντερλαντ (3-3) και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Ζάγκρεμπ (1-1) και την Ζαντάρ (1-1) παρέμειναν τέσσερις.

Σε αυτή την λίστα είναι πλέον ο Πανθρακικός και ακόμη τρεις ομάδες που έχουν λιγότερα ματς από την ομάδα της Κομοτηνής. Μάλιστα οι αμυντικοί του Πανθρακικού έχουν δεχθεί και τα λιγότερα γκολ σε αυτά τα ματς. Η εστία της ελληνικής ομάδας έχει παραβιαστεί μόλις δύο φορές και η μία από αυτές είναι από το σημείο του πέναλτι με εκτελεστή τον Κουτσοσπύρο, ενώ το άλλο σημείωσε ο Αλεσάντρο Ντακόλ στην ήττα του Θρασύβουλου εκεί με 3-1.

ΟΜΑΔΑ

κατ.

Ν-Ι-Η

ΓΚΟΛ

ΧΩΡΑ

Πανθρακικός

Β'

13-0-0

25-2

 Ελλάδα

Λουφτετάρι

Β'

12-0-0

28-4

Αλβανία

Χόβερλα Ζακαρπάτια

Β'

10-0-0

27-2

Ουκρανία

Αλουμίνι

Β'

10-0-0

28-3

 Σλοβενία

 

 

Last modified onΣάββατο, 14 Απρίλιος 2012 19:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep