Προτάθηκε ο Σίκοφ

Ο Σκοπιανός στόπερ εξετάζεται από τον Αρη, που θέλει να κλείσει άμεσα τα κενά στην άμυνα

Κάτι παραπάνω από επιτακτική είναι η ανάγκη ενίσχυσης της αμυντικής γραμμής του Άρη και οι διοικούντες κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να αποκτηθούν ένας στόπερ κι ένας αμυντικός χαφ μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Στους «κίτρινους» έχουν προταθεί δεκάδες περιπτώσεις παικτών και έχουν ξεχωρίσει αυτές που ενδιαφέρουν. Ενας από τους αμυντικούς που προτάθηκε και εξετάζεται, είναι ο Βάντσε Σίκοφ. Ο 31χρονο Σκοπιανός στόπερ είναι γνωστός στην Ελλάδα, καθώς την τριετία 2003-06 αγωνίστηκε στην Ξάνθη και το 2007 μετακόμισε στον Ολυμπιακό.

Στους «ερυθρόλευκους» δεν έπαιξε, αλλά δόθηκε δανεικός σε Κέρκυρα και Απόλλωνα Καλαμαριάς. Στη συνέχεια έπαιξε στην Κύπρο και τον Εθνικό Άχνας από το 2008 ως το 2011 και την επόμενη τριετία μετακόμισε στην Ουκρανία τη Βολίν. Το 2014 μετακόμισε στην Αούστρια Βιέννης για δύο γεμάτες σεζόν και φέτος ξεκίνησε την χρονιά στη Νέφτσι Μπακού, από την οποία έμεινε ελεύθερος πριν από λίγες μέρες.

Στον Άρη θεωρούν πως ο Σίκοφ μπορεί να βοηθήσει, καθώς γνωρίζει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή για το κέντρο της άμυνας.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep