«Είμαστε άλλη ομάδα εκτός»

Ο Νίκος Νιόπλιας μίλησε για τα λάθη, αλλά και την εικόνα που δείχνει ο ΟΦΗ στα εκτός έδρας ματς. Ο Νίκος Νιόπλιας μίλησε για τα λάθη, αλλά και την εικόνα που δείχνει ο ΟΦΗ στα εκτός έδρας ματς.

Ο Νίκος Νιόπλιας παραδέχθηκε την αδυναμία του ΟΦΗ μακριά από την έδρα του και τόνισε πως για να κερδίσεις πρέπει να έχεις πολλά στοιχεία στο παιχνίδι σου.

Μοιραία χαρακτήρισε την φάση του δεύτερου γκολ που δέχθηκε ο ΟΦΗ, ο προπονητής των Κρητικών, Νίκος Νιόπλιας. Οι δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Αγροτικό Αστέρα με 2-1:

«Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να κάνεις μια, δύο φάσεις που θα τις εκμεταλλεύεσαι και μετά να βγάζεις ενέργεια και πάθος. Εμείς μείναμε για μεγάλο χρονικό διάστημα με έναν παίκτη λιγότερο και απέναντι σε μια καλή ομάδα, όσο και αν προσπαθήσαμε στο τέλος δεν μπορέσαμε να βγάλουμε φάσεις ώστε να απειλήσουμε την ομάδα του Αγροτικού. Αυτή ήταν μια νίκη έδρας, έτσι είναι οι έδρες και από τη στιγμή που ισορροπήσαμε και φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας έπρεπε να το κρατήσουμε.

Η φάση που δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ και ο τρόπος που μαρκάραμε ήταν μοιραίος, αφού γνωρίζαμε όλοι πως ήταν ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις και στο χρονικό σημείο εκείνο όποια ομάδα σημείωνε το γκολ θα ήταν και αυτή που θα έπαιρνε τη νίκη».

Εκτός έδρας δεν υπάρχει η αποτελεσματικότητα για τον ΟΦΗ. Αυτό είναι ένα θέμα;

«Είναι αλήθεια πως έχουμε διαφορετική εικόνα στην έδρα μας και άλλη εκτός. Όλες οι ομάδες που παίζουν σε αυτό το πρωτάθλημα είναι δυνατές στην έδρα τους και δεν φτάνει μόνο να προσπαθείς να παίξεις ποδόσφαιρο, αλλά χρειάζεται να διαθέτεις και άλλα στοιχεία. Σε αυτό το παιχνίδι εμείς δεν τα είχαμε».

 

Last modified onΤετάρτη, 04 Ιανουάριος 2017 18:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep