Επίσημα τέλος ο Μπουρλάκης

Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Γιάννη Μπουρλάκη. Ευχαριστίες σε Χαρίτο.

Και επισήμως παρελθόν αποτελεί για τον Παναιγιάλειο ο Γιάννης Μπουρλάκης. Η ΠΑΕ επισημοποίησε το «διαζύγιο» με τον 24χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος πάει στην Παναχαϊκή. Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση τής συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Μπουρλάκη.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός βρέθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία τού συλλόγου μας, όπου ζήτησε την αποδέσμευσή του, αίτημα που έκανε δεκτό η διοίκηση της ΠΑΕ. Ευχαριστούμε το νεαρό ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Ευχαριστίες σε Γιώργο Χαρίτο

Παρελθόν για τον Παναιγιάλειο αποτελεί και ο μέχρι πρότινος πλέον συνεργάτης του Λεωνίδα Βόκολου, Γιώργος Χαρίτος. Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος επιθυμεί να ευχαριστήσει τον προπονητή, κάτοχο UEFA Pro, Γιώργο Χαρίτο για την έως τώρα συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.

Ο κ. Χαρίτος υπήρξε στενός συνεργάτης τού μέχρι πρότινος τεχνικού μας, Λεωνίδα Βόκολου, ενώ προσέφερε τις υπηρεσίες του και κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο, στο πλευρό τού τότε προπονητή μας, Χρήστου Παρασκευόπουλου.
Άψογος στα καθήκοντά του (εντός και εκτός αποδυτηρίων), διακρίθηκε για την ευγένειά του, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη όλων μας.

Για ακόμα μια φορά, κύριε Γιώργο, σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία».

Last modified onΠαρασκευή, 30 Δεκέμβριος 2016 17:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep