Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αλλοι πληρωμές και άλλοι προσφυγές

Πληρωμένοι έφυγαν οι παίκτες του Βύζαντα για τις διακοπές του Πάσχα και πριν την φιλική νίκη (2-1) επί του Παναργειακού τους μίλησε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Κώστας Κοσσυβάκης.

Εκτός από χρήματα οι ποδοσφαιριστές, αλλά και οι υπάλληλοι της ΠΑΕ πήραν δώρα σε μια γιορτή που έγινε πριν το φιλικό με τον Παναργειακό. Ο Κώστας Κοσσυβάκης μίλησε για την μεγάλη προσπάθεια που έγινε τους τελευταίους μήνες ώστε να «ανασυσταθεί» η ομάδα σε αγωνιστικό και οργανωτικό επίπεδο. «Η ομάδα πέρα από το αγωνιστικό της πρόσωπο πρέπει να δείξει και το κοινωνικό. Ιδιαίτερα στην κοινωνία των Μεγάρων, αλλά και στην αθλητική κοινωνία», είπε χαρακτηριστικά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Δημήτρης Κοτταράς που έχει κάνει προσφυγή κατά του Βύζαντα και διεκδικεί τα χρήματα του. Ο 37χρονος τερματοφύλακας είναι ο δεύτερος μετά τον Πέτρο Φιλιππάκο που διεκδικεί τα χρήματα του δικαστικά.

Ο Βύζας επικράτησε με 2-1 του Παναργειακού στο φιλικό αγώνα που έδωσαν το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης οι δύο ομάδες στο γήπεδο των Μεγάρων. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Τριάντο στο 25ο λεπτό, ισοφάρισε στο 70ο ο Κολιάκος και ο Χομασουρίτζε στο Βύζαντα. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές στο φιλικό.

ΒΥΖΑΣ: Μιχελής (46' Μητρογιάννης), Βλάχος (75' Μαζιώτης), Κουβίδης (46΄Φουρνάρης), Ταμπάκης (46’ Αντωνόπουλος), Νταντάμης, Ζαχαράκης (46 Φραγκής), Χομασουρίτζε, Παγώνης, Ηλιόπουλος (75΄Σταμέλος), Μουστάκης, Τριάντος (78’ Κουφής).

Last modified onΠέμπτη, 12 Απρίλιος 2012 19:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep