«Μας είχαν στημένους»!

Σοβαρές καταγγελίες από τον Πανουργιά Παπαϊωάννου με βέλη σε ΕΠΣ. «Ήξερα κάθε χρόνο ποιοι θα ανεβούν»!

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΡΑΔΙΟ ΝΕΤ 101.9» και την εκπομπή «Σέντρα και Γκολ» παραχώρησε την Παρασκευή (23/12) ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου. Το αφεντικό των «κυανόλευκων» προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες, αφού υποστήριξε ότι: «Στο ματς με την Καλλιθέα ήμασταν στημένοι» και όταν ρωτήθηκε σχετικά, απάντησε ότι «Είναι από κάποιες συγκεκριμένες ΕΠΣ κάποιοι διαιτητές που ήμασταν στημένοι. Κάποιοι θα καταλάβουν τι εννοώ. Θεσπρωτίας και Καρδίτσας. Από μία συγκεκριμένη μεριά έρχεται το στήσιμο που το τρώγαμε και άλλες χρονιές αυτό το στήσιμο»!

Εκτός αυτού ο Παπαϊωάννου απείλησε ότι αν η Λαμία συνεχίσει να αδικείται, τότε θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και υποστήριξε ότι όλες τις προηγούμενες χρονιές ήξερε ποιος θα ανέβει! Του ζητήθηκε να πει, λοιπόν, ποιες θα προβιβαστούν και φέτος και τόνισε: «Αν δείτε, οι δημοσιογράφοι υποστηρίζουν δύο ομάδες που έχουν φανέλα, λέει... Οπότε θα παίρνουμε κι εμείς μια ομάδα με φανέλα και δεν χρειάζεται να έχουμε ποδοσφαιριστές».

Το FL News σας παρουσιάζει τις δηλώσεις του ιδιοκτήτη της Λαμίας:

«Προειδοποιώ όλους. Οι ομάδες παίζουν ποδόσφαιρο μέσα στο γήπεδο με τους ποδοσφαιριστές. Δεν παίζουν, ούτε με τις φανέλες, ούτε με τον παραγοντισμό»

«Η ομάδα κάνει μια πορεία, αυτή που είχαμε σχεδιάσει. Δεν είχαμε σχεδιάσει αν θα είμαστε πρώτοι ή δεύτεροι, είχαμε σχεδιάσει να κάνουμε πορεία πρωταθλητισμού. Είναι αρχές του πρωταθλήματος. Θα δούμε ακόμα πολλά στο υπόλοιπο πρωτάθλημα.

Αυτό που με ανησυχεί ιδιαίτερα είναι ότι χθες, δεν ήταν ανθρώπινα κάποια λάθη της διαιτησίας. Και πολύ δε περισσότερο ενός βοηθού, που από ό,τι είδαμε στο γκολ, ενώ ο διαιτητής έδειξε σέντρα, έκαναν πέντε λεπτά να αποφασίσουν και είδε όλη η Ελλάδα ξεκάθαρα ότι ήταν κανονικό που ακυρώθηκε. Υπήρξαν και άλλες φάσεις οφσάιντ, υπήρξε μια αποβολή της Λαμίας άδικη.

«Εγώ αυτή τη φορά φέτος εάν τη Λαμία την αδικήσουν ξανά θα το τραβήξω στα άκρα. Ακόμα και να σταματήσω την ομάδα από το πρωτάθλημα. Αν δούμε τα ίδια φαινόμενα, πρωτάθλημα δεν θα πάρουμε, καλύτερα να πάμε να ξεκουραστούμε στα σπίτια μας. Είμαι αποφασισμένος. Στη δεύτερη, τρίτη σφαγή σταματάω»

Το πέναλτι να πούμε την αλήθεια, έχει αλλάξει ο κανονισμός και τον εφάρμοσε στο ακέραιο, αλλά πρώτη φορά που εφαρμόζεται στην Ελλάδα, έγινε στη δική μας ομάδα. Έχουν γίνει κι άλλα τέτοια πέναλτι που δεν εφαρμόστηκε. Εμείς όταν εφαρμόζεται κάτι και είναι σωστό το επικροτούμε. Καλώς και το ακύρωσε, αλλά έγιναν άλλα τεράστια λάθη».

Αν τον φοβίζουν για τη συνέχεια οι αποφάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται η Λαμία:

«Δεν με φοβίζει. Είναι πραγματικότητα, γιατί το έχω ξαναζήσει και στο προπέρσινο πρωτάθλημα, τη σφαγή στην Καλαμαριά και μετά στον Αγροτικό Αστέρα. Το φάγαμε πέρυσι με κάποιες ομάδες που έπρεπε να βγουν κατηγορία. Το ίδιο σχέδιο βλέπω ότι προσπαθούν να κάνουν και φέτος. Προειδοποιώ όλους. Οι ομάδες παίζουν ποδόσφαιρο μέσα στο γήπεδο με τους ποδοσφαιριστές. Δεν παίζουν, ούτε με τις φανέλες, ούτε με τον παραγοντισμό.

«Είχα πληροφορίες για το ματς με την Καλλιθέα ότι ήμασταν στημένοι. Να σας το πω κι αυτό. Μου έλεγαν όλες οι πληροφορίες ότι έχουμε φάει στήσιμο. Μου έλεγαν να προσέξω βοηθό διαιτητή από διπλανή πόλη»

Εγώ αυτή τη φορά φέτος εάν τη Λαμία την αδικήσουν ξανά θα το τραβήξω στα άκρα. Ακόμα και να σταματήσω την ομάδα από το πρωτάθλημα. Αν δούμε τα ίδια φαινόμενα, πρωτάθλημα δεν θα πάρουμε, καλύτερα να πάμε να ξεκουραστούμε στα σπίτια μας. Είμαι αποφασισμένος. Στη δεύτερη, τρίτη σφαγή σταματάω. Και δεν ασχολούμαι ξανά με το ποδόσφαιρο ποτέ στη ζωή μου».

Αν έχει κάνει κάτι για να θωρακίσει την ομάδα στο παρασκήνιο:

«Δεν έχω μάθει να κινούμαι στο παρασκήνιο, δεν έχω μάθει να προσκυνάω. Έχω μάθει να είμαι κύριος στη ζωή μου, στη δουλειά μου και στο ποδόσφαιρο. Ζητώ δικαιοσύνη και 50-50. Δεν ζητάω ούτε παρασκήνια, δεν με ενδιαφέρει».

Μπορεί η Λαμία να πάει με τον σταυρό στο χέρι και να βγει κατηγορία;

«Χθες ήμασταν στημένοι κανονικά, ήμασταν στημένοι. Είναι από κάποιες συγκεκριμένες ΕΠΣ κάποιοι διαιτητές που ήμασταν στημένοι. Κάποιοι θα καταλάβουν τι εννοώ. Θεσπρωτίας και Καρδίτσας. Από μία συγκεκριμένη μεριά έρχεται το στήσιμο που το τρώγαμε και άλλες χρονιές αυτό το στήσιμο»

«Εγώ θα πάω με τον σταυρό στο χέρι και με την εντιμότητα και θα το προσπαθήσω. Το παρασκήνιο να το κάνουν αυτοί που το κάνουν και άλλες χρονιές. Τους το χαρίζω, εγώ δεν το θέλω. Είχα πληροφορίες για το ματς με την Καλλιθέα ότι ήμασταν στημένοι. Να σας το πω κι αυτό. Μου έλεγαν όλες οι πληροφορίες ότι έχουμε φάει στήσιμο. Μου έλεγαν να προσέξω βοηθό διαιτητή από διπλανή πόλη.

Λάθη ανθρώπινα θα γίνουν. Όπως έχουν γίνει και εις βάρος μας. Μπορεί κάποια φορά να γίνουν και από την άλλη ομάδα, όπως και πέναλτι δεν μας έχει δοθεί 100% πέναλτι σε εκτός έδρας αγώνα, δεν θέλω να τον ονομάσω. Και κόκκινη έχει βγει χωρίς να είναι. Γίνονται τα λάθη. Εδώ το ένα λάθος μετά το άλλο κάθε τρία λεπτά. Φάουλ έξω από την περιοχή που έπρεπε να τα δώσει αντίθετα. Έχουν γίνει πολλά λάθη».

Θυμάστε άλλο παιχνίδι που να έχετε τόσο έντονα παράπονα;

«Όλες τις προηγούμενες χρονιές εγώ πάντα ήξερα ποιες ομάδες θα έβγαιναν κατηγορία. Το έχει δείξει η ιστορία. Πρέπει να αλλάξει αυτό κάποια στιγμή. Να έρθει ξανά ο κόσμος στο γήπεδο, η διαιτησία να γίνει πιο αντικειμενική, οι παράγοντες να γίνουν πιο σοβαροί»

«Τώρα αρχίζει και σφίγγει το πρωτάθλημα και ζορίζονται κάποιοι. Σε άλλα παιχνίδια έγιναν και υπέρ μας ανθρώπινα λάθη και υπέρ της αντίπαλης ομάδας. Χθες ήμασταν στημένοι κανονικά, ήμασταν στημένοι. Είναι από κάποιες συγκεκριμένες ΕΠΣ κάποιοι διαιτητές που ήμασταν στημένοι. Κάποιοι θα καταλάβουν τι εννοώ. Θεσπρωτίας και Καρδίτσας. Από μία συγκεκριμένη μεριά έρχεται το στήσιμο που το τρώγαμε και άλλες χρονιές αυτό το στήσιμο».

Όλα γίνονται λόγω των επικείμενων εκλογών στην ΕΠΟ;

«Πάει και εκεί το μυαλό μου. Κάποιοι θέλουν να με φοβερίσουν, αν και εγώ δεν έχω πάρει κάποια θέση επίσημα. Η θέση μου είναι Λαμία, με κανέναν άλλον. Κάποιοι προσπαθούν να δείξουν τα δόντια τους. Δεν θα τους περάσει, όμως».

Για την ενίσχυση:

«Αν δείτε οι δημοσιογράφοι υποστηρίζουν δύο ομάδες που έχουν φανέλα, λέει. Η φανέλα, η φανέλα. Οπότε θα παίρνουμε κι εμείς μια ομάδα με φανέλα και δεν χρειάζεται να έχουμε ποδοσφαιριστές. Λένε ότι η φανέλα είναι βαριά... Ο δημοσιογράφος είπε χθες «γκολ γκολ» και μετά έλεγε στην περιγραφή «ήταν, δεν ήταν...». Υπάρχει ένα παρασκήνιο από πίσω»

«Είμαστε σε επικοινωνία με τον προπονητή, αλλά θα δούμε έργα ακόμα, έτσι πιστεύω. Στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο μέχρι σήμερα παίζεται με τη φανέλα, με το παρασκήνιο. Όλες τις προηγούμενες χρονιές εγώ πάντα ήξερα ποιες ομάδες θα έβγαιναν κατηγορία. Το έχει δείξει η ιστορία. Πρέπει να αλλάξει αυτό κάποια στιγμή. Να έρθει ξανά ο κόσμος στο γήπεδο, η διαιτησία να γίνει πιο αντικειμενική, οι παράγοντες να γίνουν πιο σοβαροί.

Πρέπει και η Πολιτεία να στηρίξει όσο μπορεί. Υπάρχει δικαιοσύνη, υπάρχουν νόμοι, υπάρχει και το αυτοδιοίκητο στη μέση. Κάποιες στιγμές εξυπηρετεί τα συμφέροντα του ποδοσφαίρου και κάποιες άλλες τα συμφέροντα των παραγόντων».

Αν ξέρει ποιοι θα ανέβουν και φέτος:

«Αν δείτε οι δημοσιογράφοι υποστηρίζουν δύο ομάδες που έχουν φανέλα, λέει. Η φανέλα, η φανέλα. Οπότε θα παίρνουμε κι εμείς μια ομάδα με φανέλα και δεν χρειάζεται να έχουμε ποδοσφαιριστές. Λένε ότι η φανέλα είναι βαριά... Ο δημοσιογράφος είπε χθες «γκολ γκολ» και μετά έλεγε στην περιγραφή «ήταν, δεν ήταν...». Υπάρχει ένα παρασκήνιο από πίσω.

«Κάποιες ομάδες που θέλουν να βγουν, έχουν φάει εκατομμύρια από τον ελληνικό λαό και το κράτος. Η ομαδούλα κάθε μήνα πληρώνει την εφορία της, το ΙΚΑ της, τις υποχρεώσεις της. Ας τα δει αυτά η Πολιτεία. Είδαμε και τον Ηρακλή. Τον έβγαλαν με το ζόρι, ξανά τα ίδια... Ας κοιτάξουν τις νοικοκυρεμένες ομάδες και να μην τις αδικούν»

Η Λαμία είναι μια επαρχιακή ομάδα, καθαρή. Δεν χρωστάει, δεν έχει φάει λεφτά από Εφορία, από ΙΚΑ, που έχουν φάει άλλες εκατομμύρια ευρώ από το κράτος. Κάποιες ομάδες που θέλουν να βγουν, έχουν φάει εκατομμύρια από τον ελληνικό λαό και το κράτος. Η ομαδούλα κάθε μήνα πληρώνει την εφορία της, το ΙΚΑ της, τις υποχρεώσεις της. Ας τα δει αυτά η Πολιτεία. Είδαμε και τον Ηρακλή. Τον έβγαλαν με το ζόρι, ξανά τα ίδια... Ας κοιτάξουν τις νοικοκυρεμένες ομάδες και να μην τις αδικούν. Δεν ζητάμε κάποια βοήθεια ή κάτι υπέρ μας. Το 50-50 ζητάμε».

Τι είναι αυτό που τον κάνει να συνεχίζει:

«Είχα πάρει την απόφαση να σταματήσω, αλλά φέτος βλέπαμε ότι κάτι πάει να αλλάξει στο ποδόσφαιρο. Γι' αυτό έκατσα. Οι ρίζες φαίνεται ότι είναι πολύ βαθιές. Πολύ έντονα αναρωτιόμουν τι κάνω στο ποδόσφαιρο χθες. Τι κάνω εγώ εδώ, έλεγα. Εγώ δεν θα τρέξω να βρω τον κάθε παράγονα να μου στήσει το ματς, ούτε τον κάθε πρόεδρο ΕΠΣ. Αυτό με τις ΕΠΣ πρέπει κάτι να γίνει. Η διαιτησία πρέπει να γίνει πιο ελεύθερη, όχι οι διαιτητές να παίρνουν εντολές από την ΕΠΣ. Αυτό πρέπει να τελειώνει».

Έστειλε, τέλος, μήνυμα στον κόσμο και προς τα κέντρα αποφάσεων:

«Είχα πάρει την απόφαση να σταματήσω, αλλά φέτος βλέπαμε ότι κάτι πάει να αλλάξει στο ποδόσφαιρο. Γι' αυτό έκατσα. Οι ρίζες φαίνεται ότι είναι πολύ βαθιές. Εγώ δεν θα τρέξω να βρω τον κάθε παράγονα να μου στήσει το ματς, ούτε τον κάθε πρόεδρο ΕΠΣ. Αυτό με τις ΕΠΣ πρέπει κάτι να γίνει»

«Τον έχουμε δίπλα μας. Θέλω να τον ευχαριστήσω και αν γίνεται να έρθει πιο δυνατά κοντά μας. Τον έχει ανάγκη η ομάδα, τον έχουν ανάγκη οι ποδοσφαιριστές, το έχει ανάγκη η πόλη να έχει μια ομάδα μεγάλη.

Το μήνυμα έχει ήδη περάσει. Θα στείλουμε και κάποια χαρτιά να ενημερώσουμε κάποιους. Κάτω τα χέρια από τη Λαμία. Ζητάμε δικαιοσύνη. 50-50. Αν είμαστε τυχεροί και ικανοί ας διεκδικήσουμε μια θέση ανόδου. Αν δεν είμαστε ικανοί και τυχεροί, γιατί θέλει και λίγη τύχη, ας την πάρουν την άνοδο αυτοί που δικαιούνται. Αλλά τουλάχιστον ας ανεβούν ομάδες δίκαια και όχι μόνο με τη φανέλα.

Να κάτσουν κάποιοι να δουν πόσα λεφτά έχουν φαγωθεί από το ελληνικό δημόσιο από ομάδες που πάνε έρχονται, ανεβαίνουν κατεβαίνουν και ξανά το ίδιο βιολί. Ας τα δουν όλα αυτά, γιατί η χώρας μας βρίσκεται σε μία θέση άσχημη οικονομικά.

Έπεσε λέει η άλλη ομάδα για να σβήσει τα χρέη της. Δέκα εκατομμύρια η μία, τριάντα η άλλη και ο πολίτης ο φουκαράς τραβιέται, χάνει το σπίτι του, γιατί δεν έχει να πληρώσει 100 ευρώ».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL NEWS

Last modified onΠαρασκευή, 23 Δεκέμβριος 2016 15:00

1 comment

  • FILATHLOS FOOTBALL LEAGUE
    FILATHLOS FOOTBALL LEAGUE Παρασκευή, 23 Δεκέμβριος 2016 20:50 Comment Link

    ΠΟΛΛΗ ΣΩΣΤΑ ΜΙΛΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ "ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ" ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΦΕΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΟΧΙ Η ΜΟΝΗ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΕΧΕΙ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΗΣ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ [Κ.Ε.Δ. ΚΑΙ FOOTBALL LEAGUE], ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΣΑΕΙ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Η ΒΟΗΘΟΥΣ, ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙΑ ΟΤΙ ΜΕΡΟΛΗΠΤΟΥΝ Η ΑΔΙΚΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΟΝΤΩΣ ΣΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΣΤΟ Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ, ΟΛΟΙ ΕΙΔΑΝ ΗΤΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ, ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΣΠΗΚΕΡ, ΠΩΣ ΤΟ ΓΚΟΛ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΚΑ-ΝΟ-ΝΙ-ΚΟ-ΤΑ-ΤΟ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΚΥΡΙΟ [ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ] ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ Η ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΩΡΑ ΕΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ, ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗ SUPER LEAGUE. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΦΙΚΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ. ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ; ΜΑΚΑΡΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠ΄ΩΦΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ 50-50 ΚΑΙ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ, Η ΤΥΧΕΡΟΤΕΡΟΣ, ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΚΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΣΟ ΣΤΗ SUPOER LEAGUE, OΣΟ ΚΑΙ ΑΤΗ FOOTBALL LEAGUE

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep