Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κουράκης: «Μεγάλο ψέμα»

  • Written by 
  • Published in ΟΦΗ
  • 0 comments

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου διέψευσε κατηγορηματικά ότι ήταν αντίθετος στην παραμονή του ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» και στο πρωτάθλημα της Super League.

 

Tην αντίδραση του Δημάρχου Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη προκάλεσε η φημολογία που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες. Ο ίδιος, πάντως, δήλωσε: «Είναι μεγάλο ψέμα να λένε κάποιοι πως θέλω ο ΟΦΗ να πάει να αγωνιστεί στο Παγκρήτιο. Εγώ από την πρώτη στιγμή όταν τελείωσε το θέμα της ανόδου είπα δημόσια ότι ο ΟΦΗ πρέπει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο Θ. Βαρδινογιάννης, στο Γεντί Κουλέ» δήλωσε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα «kritikifoni» ο Γιάννης Κουράκης και συνέχισε: «Είναι τεράστιο ψέμα να αποδίδουν σε μένα τέτοιες ενέργειες.

 

Από το πρώτο παιχνίδι των play-offs όταν βρέθηκα στη Football League και όχι μόνο, δήλωσα ότι εφόσον πάνε όλα καλά και ο ΟΦΗ θα επιστρέψει στη Super League θα πρέπει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο Θόδωρος Βαρδινογιάννης, στο Γεντί Κουλέ. Αυτή είναι η φυσική έδρα της ομάδας και δεν θα πρέπει να αλλάξει. Αυτή την άποψη έχω και σήμερα. Ποτέ δεν πρότεινα, δεν προέτρεψα κανέναν στην ιδέα να πάει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο στάδιο».

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep