«Μας βοήθησε ο Πανσερραϊκός»

Ο Νίκος Νεντίδης σημείωσε ότι ο Πανσερραϊκός προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο και αυτό βοήθησε τον Αγροτικό Αστέρα.

Ο τρόπος παιχνιδιού του Πανσερραϊκού βοήθησε τον Αγροτικό Αστέρα να φτάσει στην επικράτηση όπως δήλωσε ο Νίκος Νεντίδης. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των «σταχυοφόρων» είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ο Πανσερραϊκός στα πρώτα 15-20 λεπτά του πρώτου ημίχρονου είχε τον έλεγχο. Μας δημιούργησε αρκετά θέματα έξω από την περιοχή, αλλά χωρίς την «καθαρή» φάση. Όταν το γυρίσαμε αυτό, κρατώντας τη μπάλα και μη προσπαθώντας να παίξουμε με μεγάλες πάσες, ισορροπήσαμε. Στο δεύτερο 45λεπτο είχαμε τον έλεγχο, αλλά σε συνδυασμό με την επιθυμία του αντιπάλου να βγει μπροστά, μας δημιούργησε χώρους και είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να σημειώσουμε γκολ. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Θα πω ότι ήρθε πάλι μια ομάδα εδώ και έπαιξε ποδόσφαιρο. Αυτό διευκολύνει πάρα πολύ την οποιαδήποτε ομάδα που θέλει να παίξει. Νομίζω ότι δίκαια κερδίσαμε τον αγώνα».

Για το τι σημαίνει το 3Χ3 εντός έδρας:

«Παίξαμε με μια ομάδα ισάξια. Πέρα από τους 10 πόντους, είναι μια ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο. Μας ικανοποιεί που νικήσαμε εντός. Η έδρα σου δίνει τα πάντα. Μας βοηθάει το γήπεδο και το γεγονός ότι ο αντίπαλος παίζει ποδόσφαιρο. Ήμαστε τυχεροί που είχαμε απέναντί μας μια ομάδα που προσπαθούσε να παίξει».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL NEWS

Last modified onΔευτέρα, 19 Δεκέμβριος 2016 21:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep