«Δεν θα πάρουμε πολλούς»

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου προανήγγειλε μεταγραφές μετά τον αγώνα με την Καλλιθέα.

Για την ενίσχυση του ρόστερ, αλλά και τη στήριξη του κόσμου μίλησε στο Star Κεντρικής Ελλάδας ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου. Ο ιδιοκτήτης της Λαμίας υποστήριξε ότι δεν θα γίνουν πολλές προσθήκες, ενώ σημείωσε ότι γενική είσοδος στο ματς με την Καλλιθέα ορίστηκε στα 5 ευρώ. Αρχικά είπε:

«Ο κόσμος μας στήριξε όσο δεν περιμέναμε, αλλά αυτό πρέπει να συνεχιστεί. Το ματς Κυπέλλου ήταν ψυχολογίας. Η ομάδα μας έχει ένα δύσκολο εκτός με τα Χανιά και πιστεύουμε ότι θα πάρει τους τρεις βαθμούς. Μην ξεχνάμε ότι την Πέμπτη έχουμε ένα ακόμα με την Καλλιθέα. Επειδή θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους η είσοδος θα είναι 5 ευρώ και δωρεάν για παιδιά και μαθητές».

Για την ενίσχυση του ρόστερ είπε:

«Να μη λέμε κάποια πράγματα που δεν είναι σίγουρα. Συζητάμε με ποδοσφαιριστές που είναι στη λίστα. Όταν υπάρξει κάτι σίγουρο θα το ανακοινώσουμε. Αυτό θα γίνει μετά τον αγώνα με την Καλλιθέα. Δεν θα πάρουμε πολλούς, γιατί δεν θέλουμε να διαταράξουμε την ομάδα. Έχουμε κάποιες ελλείψεις σε συγκεκριμένες θέσεις λόγω τραυματισμών. Είμαστε μια χαρά ποδοσφαιρικά. Έχουμε ψυχολογία, έχουμε τον κόσμο δίπλα μας και η Λαμία δεν είναι μόνο υπόθεση ποδοσφαίρου, αλλά υπόθεση όλης της πόλης και της Φθιώτιδας».

Last modified onΔευτέρα, 19 Δεκέμβριος 2016 14:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep