«Χάσαμε από ένα ανέντιμο γκολ»

Ο διαιτητής αγνόησε τη σύσταση του βοηθού για διακοπή του αγώνα στη φάση του γκολ, όπως τόνισε ο Γιάννης Μάγγος

Στη φάση του γκολ του Κισσαμικού στάθηκε ο Γιάννης Μάγγος, χαρακτηρίζοντας ανέντιμο τον τρόπο που σημειώθηκε. Ο τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας μίλησε για ξεκάθαρο λάθος του διαιτητή, που αγνόησε τα όσα του είπε ο βοηθός στην ενδοεπικοινωνία.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην αδυναμία της ομάδας του να φτάσει στην ισοφάριση, αν και είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες.

«Χάσαμε σήμερα από ένα ανέντιμο γκολ. Σίγουρα όταν δε σφυρίζει ο διαιτητής δε σταματάμε αλλά όταν ξέρεις να παίζεις ποδόσφαιρο και έχεις φίλους απέναντί σου, άντρες, συναδέλφους, είναι ανέντιμο να προσπαθείς να κερδίσεις έτσι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έτσι είναι η Β’ Εθνική, προσπαθούν με πολλούς τρόπους να κερδίσουν», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Λάθος του διαιτητή καθαρά, διότι ήμουν ακριβώς πίσω από τον επόπτη και στην ενδοεποικοινωνία που έχουν του λέει ‘σταμάτησέ το, χτύπησε στο πρόσωπο’ και ο διαιτητής είπε ‘όχι’ και ‘παίζετε’. Ήμουν μπροστά και άκουσα και δεν μπορεί κανείς να το διαψεύσει αυτό, χωρίς αυτό να είναι δικαιολογία για την ήττα σήμερα. Είχαμε 60-65′ μπροστά μας, απωλέσαμε πολλές ευκαιρίες, μία κατοχή 80-20% να φτάνει σχεδόν και όταν δεν μπορείς και δε βάζεις γκολ σίγουρα έρχεται το αποτέλεσμα όπως ήρθε. Χωρίς καμία δικαιολογία, χάσαμε, απλά είναι ανέντιμος ο τρόπος που δεχτήκαμε το γκολ και ήμουν παρών στη συνομιλία που είχε ο διαιτητής».

Για την επίμαχη φάση του γκολ του Κισσαμικού εξέδωσε ανακοίνωση και η Αναγέννηση Καρδίτσας, επισυνάπτοντας και το βίντεο.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep