«Παίξαμε και για τους ψιθύρους»

Το σύνθημα για νίκη του ΟΦΗ σε βάρος της Καλλιθέας έδωσαν οι Όγκμποε, Κοιλιάρας.

Για την πρόκριση στους «16 του Κυπέλλου και τους ψιθύρους που ακούστηκαν πριν το ματς με τον Ηρακλή μίλησε στην ιστοσελίδα του ΟΦΗ ο Γιάννης Κοιλιάρας. Παράλληλα, έδωσε το σύνθημα μαζί με τον Μάριο Όγκμποε για νίκη στην Καλλιθέα. Ο Όγκμποε, ο οποίος έχει σκοράρει απέναντι στον Παναθηναϊκό και τον «Γηραιό» ανέφερε:

«Είμαι χαρούμενος, γιατί έβαλα σημαντικά γκολ σε μεγάλα παιχνίδια. Ήμασταν σε ένα δύσκολο όμιλο, αλλά δεν φοβηθήκαμε. Εχουμε και εμείς την ομάδα μας. Είμαστε όπως οι άλλες ομάδες του ομίλου. Δεν έχει σημασία ότι είχαμε απέναντι μας τον Παναθηναικό και τον Ηρακλή. Δεν φοβηθήκαμε και βγήκαμε πρώτοι. Με την ίδια νοοτροπία θα πάμε και στον επόμενο γύρο. Με όποια ομάδα και αν τύχουμε θα δώσουμε και την ψυχή μας».

Για το πρωτάθλημα είπε:

«Τώρα το μυαλό μας, είναι στο πρωτάθλημα. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι στην Καλλιθέα. Ο στόχος μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα και να ανέβουμε κατηγορία. Στην Καλλιθέα μας περιμένει ένα δυνατό παιχνίδι. Πάμε να πάιξουμε και εκεί με ψυχή για να πάρουμε τη νίκη».

Ο Γιάννης Κοιλιάρας από την πλευρά του δήλωσε:

«Μας περιμένουν δυο σημαντικά παιχνίδια για το πρωτάθλημα με την Καλλιθέα και τον Παναιγιάλειο. Πάμε για δυο νίκες, ώστε να κάνουμε καλές γιορτές. Τώρα στο μυαλό μας είναι μόνο το παιχνίδι με την Καλλιθέα, το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε και μετά θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι κόντρα στον Παναιγιάλειο».

Όσο για τους ψιθύρους πριν την αναμέτρηση με τον Ηρακλή υποστήριξε:

«Υπήρχαν ψίθυροι πριν το παιχνίδι με τον Ηρακλή, αλλά παίξαμε και για αυτούς. Παίξαμε για τη νίκη και τα καταφέραμε. Είμαστε μεγάλη ομάδα. Είμαστε ΟΦΗ. Παίζουμε πάντα για τη νίκη, όπου και αν αγωνιζόμαστε.είναι σημαντική η πορεία που κάνουμε στο Κύπελλο, με δυο μεγάλες νίκες επί Παναθηναικού και Ηρακλή, οι οποίες και μας έστειλαν στους 16 και μάλιστα ως πρώτους στον όμιλο».

Last modified onΠαρασκευή, 16 Δεκέμβριος 2016 20:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep