Καταγγελίες για Πλατανιά

Επισημάνσεις με αιχμές κατά του Πλατανιά έκαναν σε ανακοίνωσή τους οι Blue Boys, μετά το παιχνίδι του Κυπέλλου του ΑΟΧ.

Η Λέσχη Φίλων του ΑΟ Χανιά με ανακοίνωσή της έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας για την απόδοσή τους, στο ματς Κυπέλλου, ενώ κατήγγειλε τη συμπεριφορά των διοικούντων του Πλατανιά, τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα, όσο και μετά, καθώς φέρονται να ευθύνονται για την απόλυση ενός μέλους των Blue Boys…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σαν Λέσχη Φίλων του Α.Ο. Χανιά θα θέλαμε να επισημάνουμε μερικά πραγματάκια για τον προχθεσινό αγώνα της ομάδας μας με τον Πλατανιά.

1)Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για την εμφάνισή τους. Με τέτοιες εμφανίσεις δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

2) Αναφέρουμε τη συμπεριφορά του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Πλατανιάς ο οποίος μετά το δεύτερο γκολ της ομάδας του σηκώθηκε και μας έδειξε 5 δάχτυλα λέγοντας 5 θα σας βάλω. Αυτή ήταν η αιτία που από εκεί και πέρα "ασχοληθήκαμε" ειδικά με τον "κύριο".

3) Να αναφέρουμε ότι άνθρωποι της ΠΑΕ Πλατανιάς "κάνανε παράπονα" στους εργοδότες ενός μέλους των "Blue Boys" με αποτέλεσμα το παλικάρι αυτή τη στιγμή να βρίσκεται χωρίς δουλειά έχοντας οικογένεια και δύο παιδιά. Αυτό που κάνατε είναι απαράδεκτο "κύριοι" ειδικά στις εποχές που ζούμε. Το ίδιο πράγμα έχετε ξανακάνει πριν λίγα χρόνια με άλλο μέλος μας και φίλαθλο του Α.Ο. Χανιά».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep