«Στρατιώτης της ομάδας»

Στη διοίκηση παρέπεμψε ο Δημήτρης Γαβαλάς όταν ρωτήθηκε αν θα είναι στον πάγκο της Καλλονής και για τον αγώνα στη Σπάρτη.

Μεγαλύτερη ευθύνη σε κάποιες φάσεις και σοβαρότητα ζήτησε ο Δημήτρης Γαβαλάς μετά την ήττα της Καλλονής από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο υπηρεσιακός προπονητής της ΑΕΛΚ ρωτήθηκε και αν θα είναι στον πάγκο απέναντι στη Σπάρτη, αλλά τόνισε ότι θα κάνει ό,τι του πει η διοίκηση. Αρχικά δήλωσε:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που ήταν πάρα πολύ οργανωμένη, το γνωρίζαμε από πριν, με έναν σπουδαίο προπονητή. Από την πλευράς μας προσπαθήσαμε να αλλάξουμε την εικόνα της ομάδας, που αυτό θα είχε σαν αποτέλεσμα και την ψυχολογία των παιδιών. Πιστεύω σε ένα μεγάλο βαθμό το καταφέραμε.

Πρέπει να δείξουμε μεγαλύτερη ευθύνη σε κάποιες φάσεις του παιχνιδιού, πρέπει να είμαστε ακόμα πιο σοβαροί και να διορθώσουμε προβλήματα για να είμαστε πιο έτοιμοι στο πρωτάθλημα. Ήταν μία ευκαιρία για μας ενόψει της Κυριακής. Η σκέψη μας είναι μόνο στο πρωτάθλημα».

Σε ερώτηση για το ματς της Κυριακής (18/12) με τη Σπάρτη και αν θα είναι στον πάγκο, απάντησε:

«Αυτό είναι θέμα που αφορά τη διοίκηση. Εγώ είμαι στις υπηρεσίες της ομάδας και στρατιώτης της. Ό,τι μου πουν θα το κάνω».

Last modified onΠαρασκευή, 16 Δεκέμβριος 2016 01:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep