Με... ροπαλιά στους «16» ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ νίκησε 2-1 τον Ηρακλή, πέρασε στους "16" του Κυπέλλου και άφησε εκτός τον Γηραιό.

Στον επεισοδιακό 3ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΟΦΗ κατάφερε να εξασφαλίσει πρόκριση στους «16» του θεσμού! Με το 2-1 στο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης», η ομάδα του Νίκου Νιόπλια «πέταξε» εκτός τον Ηρακλή, ο οποίος έμεινε στην τρίτη θέση!

Ο ΟΦΗ σε καμία περίπτωση δεν έδειξε ότι τον χωρίζει μια κατηγορία από τον Ηρακλή. Ήταν καλύτερος σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δίκαια προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Οι Κρητικοί που δεν απειλήθηκαν καθόλου, πλην της φάσης του γκολ, άνοιξαν το σκορ στο 37'. Ο Βουό πέρασε εξαιρετική διαγώνια μπαλιά στον Όγκμποε και με αυτός με συρτό διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά, άνοιξε το σκορ.

Ο προπονητής του Ηρακλή, Σάββας Παντελίδης, έκανε πιο επιθετικό το σχήμα του με την είσοδο του Περόνε στο 61', έχοντας παράλληλα στο ματς και Λάμπρου και Λουκίνα. Και πάλι όμως ήταν δύσκολο για τους Θεσσαλονικείς να παράξουν ευκαιρία.
Οι γηπεδούχοι κυκλοφορούσαν καλύτερα τη μπάλα και έφτασαν στο 2-0, στο 75'. Ο Αντουκόρ πέρασε στον Βαλλιάνο, αυτός από αριστερά κοντά στο κόρνερ έβγαλε τη σέντρα πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή και ο Βουό με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 2-0!

Ο ΟΦΗ έφτασε πολύ κοντά στο 3-0 στο 80'. Ο Μιλοσάβλιεβ έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Χαντί έκανε το πλασέ, αλλά ο Γιαννίκογλου κατάφερε να διώξει. Το μόνο που κατάφεραν οι «κυανόλευκοι» ήταν να μειώσουν σε 2-1 στο 90' με πλασέ του Λουκίνα. Ο Ηρακλής έμεινε στην τρίτη θέση, ενώ ο ΟΦΗ μπήκε στο ταμπλό των ισχυρών.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δερμιτζάκης, Κώτσιος, Νάστος, Όστοϊτς, Βουό (82' Κοιλιάρας), Κομεσίδης, Χαντί (82' Μάνος), Αντουκόρ, Βαλλιάνος, Όγκμποε (74' Μιλοσάβλιεβ), Ράντι.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Γιαννίκογλου, Λάμπρου, Σαραμαντάς, Αγγελόπουλος (60' Ιντζόγλου), Κυριακίδης, Κούρος (88' Ζιαμπάρης), Λουκίνας, Καραγκούνης (61' Περόνε), Πασάς, Ρούσσος, Στάμου.

Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)
Βοηθοί: Καλφάκης, Σινιοράκης (Χανίων)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ
1. ΟΦΗ 6 (4-3)
2. Παναθηναϊκός 4 (5-5)
3. Ηρακλής 4 (4-2)
4. Απόλλων Σμύρνης 3 (4-7)

Last modified onΠαρασκευή, 06 Ιανουάριος 2017 01:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep