«Όλα τα προβλήματα λυμένα»

Ο Κώστας Θεοδωρίδης μίλησε για τον Αγροτικό Αστέρα και το εφετινό πρωτάθλημα της Football League.

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 μίλησε ο Κώστας Θεοδωρίδης. Ο μέσος του Αγροτικού Αστέρα μίλησε για το παιχνίδι με την Ξάνθη, από το οποίο επήλθε αποκλεισμός στο Κύπελλο, για τη διοίκηση της ομάδας του, για την εφετινή ομάδα του Ευόσμου, αλλά και για το εφετινό πρωτάθλημα της Football League.

Για το γεγονός ότι ο Αγροτικός πήγε να κάνει την έκπληξη στο Κύπελλο απέναντι στην Ξάνθη: «Βρισκόμαστε σε μία περίοδο που έχουμε πολλά παιχνίδια και είναι λογικό να έχουμε αλλαγές στα παιχνίδια. Εμείς παλέψαμε το παιχνίδι αν και είχαμε πολλά μικρά παιδιά στην εντεκάδα και έτσι χάσαμε την πρόκριση στις λεπτομέρειες. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ από το καλοκαίρι σε κάποια πράγματα και σιγά-σιγά, από παιχνίδι σε παιχνίδι βγαίνουν στο γήπεδο, έτσι κι αλλιώς όπως ξέρετε είμαστε μία καινούρια ομάδα».

Για το ότι στην ομάδα υπάρχουν πολλά νεαρά παιδιά, αλλά και μερικοί έμπειροι ποδοσφαιριστές: «Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν έμπειροι ποδοσφαιριστές στην ομάδα, καθώς μπορούν να καθοδηγήσουν εμάς τους μικρούς και εμείς με τη σειρά μας να βγάλουμε τη ψυχή μας στο γήπεδο».

Για το αν περίμενε τόσο καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα: «Εγώ δεν ήξερα πώς θα ξεκινούσε η σεζόν. Σαν μία οικογένεια που είμαστε, καθίσαμε στην αρχή και είπαμε κάποια πράγματα και αυτά τα εφαρμόζουμε και είμαστε ανταγωνιστικοί μέσα στο γήπεδο».

Για το αν είχαν θέσει κάποιο συγκεκριμένο στόχο: «Στόχος συγκεκριμένος δεν υπάρχει. Επειδή είμαστε μία νέα ομάδα, πρέπει να δέσουμε ακόμα περισσότερο και να πάμε για τους στόχους που θα μας αναθέσει η διοίκηση, η οποία έχει όλα τα προβλήματα λυμένα».

Για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό: «Θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, με τον Παναγιώτη Διλμπέρη να επιστρέφει στην παλιά του ομάδα».

Για το πρωτάθλημα της Football League: «Φέτος το πρωτάθλημα είναι πιο δυνατό από πέρυσι. Είναι περισσότερες οι ομάδες που διεκδικούν κάτι και αυτό φαίνεται από την βαθμολογία. Επίσης έχει ομάδες όπως ο Άρης και ο ΟΦΗ που έχουν μεγάλη ιστορία. Πιστεύω ότι τα πάντα θα κριθούν στις τελευταίες αγωνιστικές».

Last modified onΠέμπτη, 15 Δεκέμβριος 2016 11:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep