«Πανθρακικός 8άδας»

Το πλασάρισμα στην 8άδα έθεσε στόχο του Πανθρακικού ο Κώστας Βασιλακάκης.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Πανθρακικού έκανε μετά το ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο ο Κώστας Βασιλακάκης. Ο νέος τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής άφησε σε δεύτερη μοίρα τον αγώνα και τόνισε ότι στόχος είναι το πλασάρισμα στην 8άδα. Συγκεκριμένα είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά στην ομάδα του Πανθρακικού. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον κύριο Καραογλάνη. Σ' αυτή την ομάδα είχαμε ζήσει ανεπανάληπτες στιγμές. Ευελπιστούμε και πιστεύουμε κάποια στιγμή να τις ξαναζήσουμε. Φέτος η ομάδα ξεκίνησε με πολύ διαφορετικούς στόχους. Μία πολύ νεανική ομάδα, παιδιά τα οποία μπορούν να έχουν εξέλιξη και να αποτελέσουν και το μέλλον του Πανθρακικού. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και πολλή δουλειά. Υπάρχει, όμως διάθεση και ταλέντο και πιστεύω ότι σιγά σιγά θα βρούμε και τον δρόμο μας».

«Για εμάς το Κύπελλο δεν ήταν άμεση προτεραιότητα. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, δηλαδή να έχουμε μία πορεία πάρα πολύ καλή όσο γίνεται, να μην έχουμε προβλήματα στο τέλος και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να παρουσιάσουμε και καλύτερο σύνολο, να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο και συγχρόνως να μην έχουμε προβλήματα κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος».

Για τον στόχο βάσει των πρώτων εντυπώσεων από το ρόστερ και τις συνθήκες:

«Οι συνθήκες δουλειάς είναι πολύ καλές. Όπως είπα, υπάρχει ταλέντο, μέσος όρος ηλικίας πάρα πολύ χαμηλός. Παιδιά άπειρα μεν, αλλά παιδιά με όρεξη και διάθεση. Για τον λόγο αυτό εγώ και οι συνεργάτες μου θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε ό,τι μπορούμε περισσότερο από αυτά τα παιδιά για να αξιοποιήσουμε το ταλέντο που υπάρχει στην ομάδα.

Υπάρχουν και ορισμένοι έμπειροι που θα βοηθήσουν σε αυτό το κομμάτι για να βοηθηθεί και η ομάδα. Η πορεία μας πρέπει να είναι τέτοια που να μπορούμε να κερδίζουμε, είτε παίζουμε μέσα, είτε έξω για να τερματίσει η ομάδα στην πρώτη 8άδα».

Αν είναι ευχαριστημένος από το ρόστερ και αν επίκειται ενίσχυση:

«Έτσι όπως έγινε το καλοκαίρι, έγινε με μια λογική. Με ταλαντούχα παιδιά, με ορισμένους έμπειρους, όπως ο Ρομπέρ και άλλους. Θα δούμε ως την περίοδο εκείνη. Θα κοιτάξουμε να αξιολογήσουμε και να δουλέψουμε μ' αυτά και να τα βελτιώσουμε».

Για το ματς με τον Πανελευσινιακό:

«Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά, πολύ δε περισσότερο αυτό με την Ελευσίνα. Έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια, είχαμε και ένα κουραστικό παιχνίδι στη Μυτιλήνη, την Κυριακή έχουμε την Ελευσίνα και την Πέμπτη με τα Τρίκαλα. Θα κοιτάξουμε να διαχειριστούμε και την κούραση, ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι και πιο φρέσκοι».

Last modified onΠέμπτη, 15 Δεκέμβριος 2016 02:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep