«Έπαιξαν όσο άντεξαν»

Ο Θανάσης Δημόπουλος τόνισε πως αυτό που ενδιαφέρει τον Πανελευσινιακό είναι το πρωτάθλημα και η σωτηρία του. Ο Θανάσης Δημόπουλος τόνισε πως αυτό που ενδιαφέρει τον Πανελευσινιακό είναι το πρωτάθλημα και η σωτηρία του.

Ο Θανάσης Δημόπουλος δεν έψαξε για δικαιολογίες και αποδέχθηκε την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής του Πανελευσινιακού μετά την ήττα με 7-0 από τον ΠΑΟΚ εντός έδρας δεν έκρυψε τα λόγια του και μίλησε για το ποιοτικό ρόστερ του «δικεφάλου» και τις αντοχές των ποδοσφαιριστών του. Αναλυτικά ανέφερε:

Τι έφταιξε στο δεύτερο ημίχρονο και κατέρρευσε ο Πανελευσινιακός;

«Είχαμε δύο τραυματισμούς, του Κορομηλά και του Κωστόπουλου, οι οποίοι μας επηρέασαν. Αυτά τα παιδιά που αγωνίστηκαν σήμερα δεν έχουν παίξει πολλά παιχνίδια και έπεσαν σε έναν καλό ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο. Στα πρώτα 45 λεπτά εμείς καταφέραμε να έχουμε καλή απόδοση, ήμαστε δυνατοί. Τα παιδιά έπαιξαν όσο άντεξαν, επειδή όταν δεν έχεις παιχνίδια στα πόδια σου είναι δύσκολο. Ξέρουμε την ομάδα του ΠΑΟΚ, τους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που έχει.

Εμείς έτσι κι αλλιώς δεν είχαμε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το Κύπελλο Ελλάδος. Αυτό που κοιτάζουμε είναι το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανθρακικό που θέλουμε να πάρουμε τους πόντους για να σώσουμε την ομάδα».

Στο 70ό λεπτό οι παίκτες του πάγκου πήγαν στα αποδυτήρια. Αυτό δείχνει ότι όντως δεν υπάρχει νόημα πλέον;

«Αφού τελείωσαν οι αλλαγές δεν υπάρχει θέμα να μείνουν στον πάγκο. Τα παιδιά με ρώτησαν. Υπάρχει κρύο, είσαι και στενοχωρημένος όταν δεν παίζεις στο ποδόσφαιρο. Τώρα κοιτάζουμε μπροστά». 

Last modified onΤετάρτη, 14 Δεκέμβριος 2016 23:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep