«Η ομάδα φωνάζει... ενίσχυση»

Ο Γιώργος Βαζάκας μίλησε για την ενίσχυση που χρειάζεται η ομάδα της Καλλονής στην τελευταία του συνέντευξη Τύπου μετά το διαζύγιο με την ομάδα της Λέσβου. Ο Γιώργος Βαζάκας μίλησε για την ενίσχυση που χρειάζεται η ομάδα της Καλλονής στην τελευταία του συνέντευξη Τύπου μετά το διαζύγιο με την ομάδα της Λέσβου.

Ο Γιώργος Βαζάκας μίλησε για τις μεταγραφές που πρέπει να γίνουν και ήταν προγραμματισμένες από το... καλοκαίρι.

Στην τελευταία του συνέντευξη Τύπου ως προπονητής της Καλλονής, ο Γιώργος Βαζάκας μίλησε για τις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας, την ανάγκη να καλυφθεί η απώλεια στην Σπάρτη και τις μεταγραφές που είχε ήδη ξεκινήσει να σχεδιάζει με την διοίκηση. Ο 56χρονος τεχνικός λίγες ώρες μετά το ματς έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Καλλονής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ερχόμασταν από μια ήττα που ήταν ντροπιαστική από τον Άρη που όπως είχα δηλώσει και εκεί δεν ήταν ανάλογη της παρουσίας της ομάδας. Έπρεπε να αντιστρέψουμε τα πάντα, να ξεχάσουμε αυτή την ήττα από τον Άρη και απέναντι στον Πανθρακικό που έχουμε τους ίδιους στόχους να είμαστε έτοιμοι. Θεωρώ πως η ομάδα ήταν πανέτοιμη και χάσαμε το τρίποντο στο πρώτο ημίχρονο. Κάναμε πολλές φάσεις, πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν πετύχαμε το δεύτερο γκολ και στην πρώτη φάση που έκανε ο αντίπαλος ήρθε η ισοφάριση.

Από εκεί και πέρα είχαμε ένα δεύτερο ημίχρονο για να αντιδράσουμε, αλλά όσο περνούσε ο χρόνος έσπαγε και ο ρυθμός, αφού ο διαιτητής έδειξε ανοχή στους ποδοσφαιριστές που έμεναν στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς δεν μπορούσαμε να βρούμε ρυθμό και όσο κυλούσε ο χρόνος ήταν δύσκολο επειδή αυξήθηκε και το άγχος αφού η νίκη για εμάς ήταν μονόδρομος. Κάναμε φάσεις, όπως το δοκάρι, αλλά και η διπλή φάση στις καθυστερήσεις για να μπει η μπάλα στα δίχτυα. Κάναμε λάθη και εμείς, αλλά δεν μας πήγαινε και τίποτε στην εστία.

Η ομάδα πάλεψε, δεν μπορώ να πω τίποτε για την ομάδα μας. Προσπάθησε με κάθε τρόπο να πάρει το παιχνίδι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν μπορώ να πω τίποτε άλλο».

Όποιος έβαζε το γκολ μετά το 1-1 θα έπαιρνε και τη νίκη;

«Δεν είναι έτσι, επειδή πετύχαμε το γκολ και είχαμε και άλλες φάσεις στο πρώτο εικοσάλεπτο. Το παιχνίδι έδειχνε πως δεν θα πάει στο 1-0 και στην πρώτη επικίνδυνη επίθεση που μας έγινε από το πουθενά ήρθε η ισοφάριση. Με αυτό άλλαξαν οι συσχετισμοί. Με τα γκολ παίρνεις βαθμούς και εμείς έχουμε σημειώσει τρία σε αυτά τα πέντε παιχνίδια. Ο αντίπαλος με δύο τελικές είχε ένα γκολ και ένα δοκάρι. Εμείς πρέπει να το καλύψουμε στη Σπάρτη τώρα, αφού το παιχνίδι του Κυπέλλου μέσα στην εβδομάδα είναι τυπικό για εμάς».

Θα γίνουν μεταγραφές τον χειμώνα;

«Η ομάδα φωνάζει από μόνη της πως θέλει ενίσχυση και με τον σχεδιασμό που κάναμε το καλοκαίρι ξέραμε πως θα πρέπει να υπάρχουν προσθήκες. Χρειάζονται τέσσερις ποδοσφαιριστές και υπάρχουν ήδη σκέψεις».

Last modified onΚυριακή, 11 Δεκέμβριος 2016 23:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep