«Αληθινή οικογένεια»

Ακόμα περισσότερα γκολ θα μπορούσε να είχε σημειώσει ο Αχαρναϊκός απέναντι στην Καλλιθέα, σύμφωνα με τον Μίλος Κόστιτς.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του έμεινε ο Μίλος Κόστιτς. Ο τεχνικός του Αχαρναϊκού αναφέρθηκε στον αγωνιστικό χώρο που δημιουργεί προβλήματα στον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας του, αλλά χαρακτήρισε τον σύλλογο ως μία αληθινή οικογένεια με ποιότητα. Το FL News βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου και σας παρουσιάζει όσα είπε ο Σλοβένος:

«Και οι δύο ομάδες έχουν το ίδιο παράπονο. Το γήπεδο δεν είναι στην κατάσταση που θέλουμε. Είναι δύσκολο να παίξουμε καλά, με περισσότερες πάσες. Γενικά ωραίο ποδόσφαιρο που περιμένει να δει και ο κόσμος. Εμείς πάντως, πετύχαμε τρία γκολ και κερδίσαμε. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα, καθώς δημιουργήσαμε φάσεις. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το ματς και πήραμε τους τρεις βαθμούς.

Είμαστε μια αληθινή οικογένεια. Οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο μας βοήθησαν πάρα πολύ. Έχουμε την ποιότητα και κερδίσαμε. Όσον αφορά τους τραυματισμούς δύο ποδοσφαιριστών της Καλλιθέας, δεν είχαμε σκοπό να τραυματίσουμε κανέναν. Ελπίζουμε να επιστρέψουν υγιείς».

Last modified onΚυριακή, 11 Δεκέμβριος 2016 18:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep