«Μας πάει πίσω αυτή η ήττα»

Ο Περικλής Αμανατίδης μίλησε για την κακή μέρα του Αιγινιακού που όσο περνούσε ο χρόνος γινόταν και χειρότερη. Ο Περικλής Αμανατίδης μίλησε για την κακή μέρα του Αιγινιακού που όσο περνούσε ο χρόνος γινόταν και χειρότερη.

Ο Περικλής Αμανατίδης χαρακτήρισε πισωγύρισμα το 3-0 από την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο τεχνικός του Αιγινιακού, Περικλής Αμανατίδης, μίλησε για μια κακή μέρα της ομάδας του, για μια ήττα που ήρθε μετά από σειρά καλών εμφανίσεων, αλλά και για το ότι θα διεκδικήσουν κάθε πιθανότητα πρόκρισης που έχουν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο Κύπελλο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας του Αιγινίου μετά την ήττα (3-0) από την Αναγέννηση Καρδίτσας:

«Δυστυχώς ήταν μια κακή ημέρα για εμάς. Δεν μπορώ να πω ότι μας έφταιξε ή μας έλειψε τίποτε, αφού είναι η ίδια ομάδα από την αρχή του πρωταθλήματος με τη Λαμία εντός, αλλά και με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Αυτή είναι μια εμφάνιση που μας πηγαίνει πίσω, γιατί χάσαμε σήμερα πάρα πολλά πράγματα. Παρά το γρήγορο 1-0 εμείς είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά δεν καταφέραμε να σημειώσουμε ένα γκολ και να γυρίσουμε στο παιχνίδι.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να έρθει το δεύτερο ημίχρονο που ρισκάραμε περισσότερο για να ισοφαρίσουμε, δεχθήκαμε το 2-0 και κάπου εκεί τελείωσαν όλα. Τώρα πρέπει να γυρίσουμε σελίδα, οι ομάδες πρέπει να προχωράνε. Εύχομαι να βρούμε τη δύναμη, να αντιστρέψουμε μια κατάσταση και να πάρουμε κάπου αλλού αυτούς του πόντους που σήμερα χάσαμε εδώ μέσα».

Μπορεί να θεωρηθεί μια κακή ημέρα της ομάδας;

«Ήταν μια ημέρα που έγινε λεπτό με το λεπτό πιο κακή. Δεν μπορώ να πω ότι η ομάδα δεν ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο παρότι είχε μια άτυχη στιγμή στο πρώτο λεπτό με το γκολ που δεχθήκαμε. Κυνηγήσαμε την ισοφάριση, δεν τα καταφέραμε και μετά ο χρόνος βάρυνε τα πόδια των ποδοσφαιριστών. Θέλαμε το παιχνίδι, ρισκάραμε, ανοιχτήκαμε και χάσαμε. Είναι μια πικρή ημέρα, ένα άσχημο αποτέλεσμα, γιατί έρχεται μετά από μια σειρά καλών εμφανίσεων».

Το παιχνίδι της Τρίτης για το Κύπελλο Ελλάδος με τον Αστέρα Τρίπολης;

«Σίγουρα υπάρχει μια κόπωση και δεν έχουμε πολύ μεγάλο ρόστερ. Κάποια παιδιά που ήταν έξω θα χρησιμοποιηθούν και αρκετά παιδιά από αυτά που παίζουν, επειδή θεωρώ ότι έχουμε το δικαίωμα να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Ο Αστέρας Τρίπολης είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προκριθούμε».

Last modified onΣάββατο, 10 Δεκέμβριος 2016 19:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep