«Πληρώθηκαν 13.500 ευρώ»

Ο ΑΟ Χανιά έκοψε 560 εισιτήρια με τον Ολυμπιακό και 54 με τον Αχαρναϊκό.

Εισφορές σε ΙΚΑ και Εφορία πλήρωσε η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά, προκειμένου να μη χάσει τις ρυθμίσεις και να είναι ενήμερη ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Αυτό ανέφεραν οι «κυανόλευκοι» σε ανακοίνωσή τους, ενώ παράλληλα στάθηκαν στη μικρή προσέλευση κόσμου στους αγώνες με Ολυμπιακό (560 εισιτήρια) και Αχαρναϊκό (54). Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ ανέφερε:

«Συνεχίζεται η προετοιμασία για τον δύσκολο αγώνα με τον ΟΦΗ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών. Ο Ανδρέας Ηρακλής μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα και υπολογίζεται όπως και ο Μάρκο Ζόρο, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και είναι πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του.

Η ΠΑΕ παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες και την όχι καλή οικονομική είσπραξη από τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό (κόπηκαν 560 εισιτήρια) και Αχαρναϊκό (κόπηκαν 54) φάνηκε συνεπής στις οικονομικές της υποχρεώσεις. Καταβλήθηκαν κανονικά οι εισφορές σε ΙΚΑ και Εφορία (ποσό 13.500 ευρώ) για να μη χαθούν οι ρυθμίσεις και η ομάδα να είναι ενήμερη τον Ιανουάριο και να έχει τη δυνατότητα μεταγραφών. Μπήκαν ακόμα χρήματα σε λογαριασμούς παικτών και υπαλληλικού προσωπικού.

Μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ακολουθεί το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πλατανιά και η ΠΑΕ απευθύνει έκκληση στους φιλάθλους την Τετάρτη 14/12/16 να δώσουν το «παρών» στο γήπεδο Περιβολίων και να στηρίξουν ηθικά και οικονομικά την ομάδα. Τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν τη Δευτέρα (12/12) και θα πωλούνται από τα γραφεία του συλλόγου. Θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση».

Last modified onΠαρασκευή, 09 Δεκέμβριος 2016 21:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep