«Μας έλειψε η συγκέντρωση»

Ο Περικλής Αμανατίδης δεν μπόρεσε να καταλάβει πως η ομάδα του Αιγινιακού με δύο στιγμές αδράνειας κατάφερε να χάσει ένα ματς που κέρδιζε μέχρι το 80ο λεπτό. Ο Περικλής Αμανατίδης δεν μπόρεσε να καταλάβει πως η ομάδα του Αιγινιακού με δύο στιγμές αδράνειας κατάφερε να χάσει ένα ματς που κέρδιζε μέχρι το 80ο λεπτό.

Ο Περικλής Αμανατίδης τόνισε πως η ομάδα του στάθηκε πολύ καλά στη Σπάρτη, αλλά δεν πήρε τίποτα για μία στιγμή αδράνειας

Σκασμένος ήταν ο Περικλής Αμανατίδης μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Σπάρτη. Ο τεχνικός του Αιγινιακού δεν μπορούσε να πιστέψει πως ήρθε η ήττα στο φινάλε και μάλιστα, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αναλυτικά τα όσα είπε ο έμπειρος τεχνικός στην συνέντευξη τύπου:

«Εγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δυστυχώς για την ομάδα μου, της έλειψε η συγκέντρωση στα τελευταία λεπτά, με αποτέλεσμα να δεχθούμε δυο γκολ. Μετά το 20’ ισορροπήσαμε, ισοφαρίσαμε με ένα πολύ ωραίο γκολ, μπήκαμε μπροστά στο σκορ στο δεύτερο μέρος, αλλά στο τέλος, μόνο στην έλλειψη συγκέντρωσης μπορώ να αποδώσω την ήττα. Δυστυχώς δεν πήραμε τίποτα από αυτό το παιχνίδι, αν και σταθήκαμε καλά. Έτσι, είναι το ποδόσφαιρο, συνεχίζουμε».

Last modified onΚυριακή, 04 Δεκέμβριος 2016 20:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep