«Αποκτά μεγαλύτερη σημασία»

Ομάδα με... κεφαλαία χαρακτήρισε ο Λεωνίδας Βόκολος τον Αγροτικό Αστέρα.

Θέμα χρόνου ήταν για τον Παναιγιάλειο να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα σύμφωνα με τον Λεωνίδα Βόκολο. Όπως τόνισε ο τεχνικός των «μελανόλευκων» μετά το τέλος του αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκαναν, αλλά και στους 22 ποδοσφαιριστές για το θέαμα. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι τηρουμένων των αναλογιών. Δεν έγινε κάτι, συνεχίζουμε. Ο δρόμος είναι ανηφορικός. Κάθε ματς κοιτάμε ξεχωριστά. Είτε νικάμε, είτε χάνουμε πρέπει να το ξεχνάμε. Να δείχνουμε σοβαρότητα. Τους είχα πει ότι αν η εμφάνιση είναι παρόμοια με τα προηγούμενα, θα έρθουν και οι βαθμοί. Η εικόνα μας ήταν αρκετά καλή και την κάνει ακόμα καλύτερη, γιατί απέναντί μας είχαμε μία ομάδα με κεφαλαία.

Τον Αγροτικό Αστέρα τον έχω παρακολουθήσει αρκετά και δεν στηρίζεται σε έναν ή σε δύο παίκτες. Έχει έναν νέο και πολύ καλό προπονητή και πραγματικά την κάνει μεγαλύτερη τη νίκη μας. Τα παιδιά έδωσαν ό,τι καλύτερο είχαν. Θεωρώ ότι και στα δύο ημίχρονα ήμασταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Προσπαθήσαμε και παλέψαμε μέχρι τέλους, πιστεύοντας στη νίκη και τελικά ήρθε. Ευχαριστώ και τον λίγο κόσμο που ήρθε με τις συνθήκες αυτές. Η βοήθειά τους ήταν μεγάλη.

Κερδίσαμε σε ψυχολογία, σε αυτοπεποίθηση, γιατί είμαστε μια νέα ομάδα. Είναι η πρώτη μας νίκη, οπότε όπως καταλαβαίνετε είναι σημαντικό για τα παιδιά. Όπως τους είπα στα αποδυτήρια, πρέπει να το ξεχάσουμε, γιατί το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και η αποστολή μας είναι δύσκολη».

Ο Λεωνίδας Σκαρτσίλας δήλωσε: «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και το τιμ για τη δουλειά που κάναμε όλη την εβδομάδα. Θεωρώ ότι ήμασταν σε όλη τη διάρκεια καλύτεροι. Θέλαμε τη νίκη. Ήταν ένα ντέρμπι ανεξάρτητα με τη βαθμολογική θέση και ήταν λογικό ότι θα κρινόταν στο γκολ και στη λεπτομέρεια. Ίσως είχαμε αυτή τη λεπτομέρεια στο τέλος και νικήσαμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που αψήφισε τις καιρικές συνθήκες, έπαιξε σημαντικό ρόλο και μας έδωσε δύναμη και παλμό.

Πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθεια. Είναι σημαντικό για εμάς, το έχουμε ανάγκη. Θα αποδώσουμε τα μέγιστα ώστε να τους ανταμείψουμε με καλό θέαμα και αποτέλεσμα. Έχει μεγαλύτερη σημασία η νίκη γιατί ήρθε απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε τρεις νίκες. Ήρθε μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα, αλλά όταν δουλεύεις και έχεις υπομονή θα πετύχεις. Για να έχει αξία θα πρέπει να την ξεχάσουμε, να δουλέψουμε και να δούμε το επόμενο ματς που έρχεται».

Last modified onΚυριακή, 04 Δεκέμβριος 2016 20:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep