«Μονόδρομος η άνοδος»

Πίστεψαν στη νίκη επί του ΠΑΟ οι παίκτες του ΟΦΗ, σύμφωνα με τον Κώστα Δαύκο

Η νίκη επί του Παναθηναϊκού δίνει ψυχολογική ώθηση στον ΟΦΗ, ωστόσο η προσοχή στρέφεται πλέον στο ματς πρωταθλήματος με τα Τρίκαλα την Τετάρτη (7/12), όπως τόνισε ο Κώστας Δαύκος.

Ο τερματοφύλακας των Κρητικών μίλησε στην ΚΡΗΤΗ-TV, για το ματς Κυπέλλου, αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος, όπως και τον στόχο της ανόδου στη Super League.

Οι πιο σημαντικές αναφορές του Kώστα Δαύκου στην ΚΡΗΤΗ-TV:

Για τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού: «Καταλαβαίνoυμε πως πετύχαμε κάτι σημαντικό και δώσαμε χαρά στον κόσμο που τόσο πολύ μας βοήθησε! Το χαρήκαμε και εμείς».

Για την εξέλιξη του αγώνα: «Στην αρχή ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά, αλλά όσο προχωρούσε το παιχνίδι ισορροπούσαμε. Πιστέψαμε πως όσο και αν ήταν δύσκολο μπορούμε να τα καταφέρουμε! Σε αυτό μας βοήθησαν και τα λίγα λόγια που μας είπε ο προπονητής μας στο ημίχρονο».

Για το στόχο της ανόδου: «Ξέρουμε που είμαστε και τι θέλει ο ΟΦΗ! Και γι αυτό είμαστε εδώ! Θέλουμε να οδηγήσουμε όλοι μαζί την ομάδα στην κατηγορία που ανήκει και αυτός ο στόχος είναι μονόδρομος! Χρειάζεται όμως και υπομονή! Πρέπει να βλέπουμε τα παιχνίδια ξεχωριστά, αρχής γενομένης από αυτό της ερχόμενης Τετάρτης στα Τρίκαλα που είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Και να προχωράμε αφήνοντας πίσω το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που σίγουρα μας ανέβασε τη ψυχολογία, γενικά είχε μεγάλα κέρδη και έφερε και κοντά την πρόκριση στο Κύπελλο...».

Για την παράδοση των Μακεδόνων στον ΟΦΗ, καθώς και ο ίδιος είναι Δραμινός: «Δεν είναι μόνο αυτή η παράδοση. Γενικά υπάρχει παράδοση καλών σχέσεων μεταξύ Κρητικών και Μακεδόνων και αυτό μας ευχαριστεί πάρα πολύ...».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep