Να διαγράψει τις ισοπαλίες

Ο ΟΦΗ θέλει να καλύψει τις δύο ισοπαλίες που έκανε στην αρχή του πρωταθλήματος με νίκη μέσα στα Τρίκαλα. Ο ΟΦΗ θέλει να καλύψει τις δύο ισοπαλίες που έκανε στην αρχή του πρωταθλήματος με νίκη μέσα στα Τρίκαλα.

Ο ΟΦΗ θέλει να σβήσει τις δύο απώλειες βαθμών που είχε μέχρι τώρα με νίκη σε μια έδρα που δεν θα περάσουν πολλοί.

Ο ενθουσιασμός από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού ανέβασε στα ύψη την ψυχολογία της ομάδας του ΟΦΗ που χρειαζόταν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα για να ξεπεράσει το άσχημο ξεκίνημά του στο πρωτάθλημα. Οι δύο ισοπαλίες με τον Κισσαμικό εκτός έδρας και την Καλλονή εντός έδρας ήταν καθοριστικές για να μπει η ομάδα της Κρήτης από την αρχή του πρωταθλήματος σε θέση κυνηγού. Η αρχή, βέβαια, έγινε κόντρα στον Πανελευσινιακό και η ανατροπή σε βάρος των «πράσινων» έφερε και την απαραίτητη τονωτική ένεση.

Η αναμέτρηση με τον ΑΟΤ στα Τρίκαλα αποτελεί ευκαιρία ώστε να μπορέσει ο ΟΦΗ να καλύψει τις «απώλειές» του στο πρωτάθλημα με μια ακόμη σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν από τους διεκδικητές της ανόδου. Η σημασία της κατάκτησης των τριών βαθμών με τα Τρίκαλα θα έχει διπλή σημασία, αφού δύσκολα θα περάσουν με επιτυχία πολλές ομάδες μέσα από αυτό το γήπεδο και έτσι θα μπορέσουν να ανακαθοριστούν οι ισορροπίες για την υπόθεση της ανόδου πριν κυλήσουν πολλές αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.

Από αγωνιστικής πλευράς είναι σημαντικό για την ομάδα της Κρήτης το ότι το παιχνίδι θα γίνει την Τετάρτη και υπάρχουν πολλές ημέρες στην διάθεση του τεχνικού, Νίκου Νιόπλια, ώστε να δουλέψει σωστά με τους ποδοσφαιριστές και να έχουν την ευκαιρία να ακολουθήσουν πιο ήρεμο πρόγραμμα μετά την υπερπροσπάθεια της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό που έγινε και σε πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Στις απουσίες βρίσκεται μόνο το όνομα του Ηλία Κώτσιου που δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό του.

Last modified onΣάββατο, 03 Δεκέμβριος 2016 13:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep