Έπεσε εύκολα στην Ξάνθη

Η Καλλονή δεν κατάφερε να προβάλλει σπουδαία αντίσταση στην Ξάνθη και ηττήθηκε με 3-1 για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος. Η Καλλονή δεν κατάφερε να προβάλλει σπουδαία αντίσταση στην Ξάνθη και ηττήθηκε με 3-1 για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η Καλλονή ηττήθηκε 3-1 στα Πηγαδιά, αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού και αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης.

Το γρήγορο γκολ του Ράνου (10') δεν άφησε την Καλλονή να πατήσει καλά στον αγωνιστικό χώρο και να κερδίσει έδαφος ώστε να αγχώσει την Ξάνθη και τελικά αυτό αποδείχθηκε καθοριστικό για το τελικό 3-1 υπέρ της ακριτικής ομάδας στο Ξάνθη Arena για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος. Ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο γκολ που ήρθε στο 23ο λεπτό από τον Λάζιτς, ο Μανιάτης πρόλαβε να σώσει αρκετές φορές την εστία του και αν δεν ήταν σε καλή μέρα το σκορ θα είχε φτάσει σε πολύ πιο υψηλά επίπεδα.

Ο Νιέτο με την έναρξη του δεύτερου μέρους (47ο) έκανε το 3-0 για την Ξάνθη και από εκεί και πέρα συνεχίστηκε η πίεση με την Καλλονή να μην μπορεί να κυκλοφορήσει την μπάλα στη μεσαία γραμμή. Μοναδική αναλαμπή το γκολ του Φράγκου στο 69ο λεπτό που προήλθε από προσωπική ενέργεια και μακρινό σουτ.

Η ομάδα της Λέσβου αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού, καθώς στην πρεμιέρα των ομίλων είχε ηττηθεί 2-1 εντός έδρας από τον Αγροτικό Αστέρα. Το ματς της τελευταίας στροφής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Μυτιληνη δεν θα έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον για την ΑΕΛΚ.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ      Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

ΞΑΝΘΗ - ΚΑΛΛΟΝΗ 3-1
ΣΚΟΡΕΡ: 10' Ράνος, 23' Λάζιτς, 47' Νιέτο - 69' Φράγκος

ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Παπαγεωργίου (80' Τριάδης), Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Λουσέρο (64' Σβάρνας), Ράνος, Φλίσκας, Λάζιτς (59' Λ. Ορφανίδης), Νιέτο, Π. Oρφανίδης, Λισγάρας.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιώργος Βαζάκας): Μανιάτης, Ζουλιώτης, Αποστόλου (50' Λίταινας), Τζελίδης, Ρεπετσάς, Ντάλλας (80' Γιουκαρής), Μπουρντουζάν, Λαμπράκης, Γιώργου (69' Σάββα), Ποζατζίδης, Φράγκος.

Last modified onΤρίτη, 13 Δεκέμβριος 2016 01:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep