"Για όσους δεν μας πίστεψαν"

Ο Δημήτρης Δημητρίου είπε πως αυτή η νίκη ήταν απάντηση για όσους δεν είχαν πιστέψει την ομάδα του Φωκικού. Ο Δημήτρης Δημητρίου είπε πως αυτή η νίκη ήταν απάντηση για όσους δεν είχαν πιστέψει την ομάδα του Φωκικού.

Ο Δημήτρης Δημητρίου αφιέρωσε τη νίκη του Φωκικού επί της Καλλιθέας σε όσους δεν πίστευαν σε αυτή την ομάδα.

Εμφανώς επηρεασμένος από τις αρνητικές κριτικές που δέχθηκαν οι παίκτες αμέσως μετά το ματς με τον Πλατανιά την περασμένη εβδομάδα από μερίδα οπαδών στην Άμφισσα, εμφανίστηκε ο αμυντικός της ομάδας Δημήτρης Δημητρίου, ο οποίος δήλωσε τα εξής:

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για αυτή την πολύ μεγάλη νίκη. Όλα τα παιδιά δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό και δίκαια πήραμε αυτή τη νίκη που την αφιερώνουμε σε όλο τον κόσμό που δεν μας πίστεψε τόσο καιρό. Μπήκαμε δυνατά στον αγώνα και πιέσαμε τον αντίπαλο και καταφέραμε να βάλουμε δύο γκολ στο α' ημίχρονο. Στη συνέχεια η αντίπαλη ομάδα είχε μία άκαρπη υπεροχή την οποία δεν πληρώσαμε, αφού δεν κινδυνέψαμε σε κανένα σημείο του αγώνα. Εύχομαι να ανταμοιφθούν οι προσπάθειες όων των παιδιών και η Καλλιθέα να πετύχει το στόχο της".

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep