Με ψυχή... Αναγέννησης

Η Αναγέννηση Καρδίτσας γύρισε το 0-2 σε 2-2 απέναντι στην ΑΕΚ και λίγο έλειψε να πανηγυρίσει μία σπουδαία νίκη στο Κύπελλο.

Την έκπληξη της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδος έκανε η Αναγέννηση Καρδίτσας που αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την ΑΕΚ στο γήπεδό της. Σαφώς μεγαλύτερη αξία σε αυτή την ισοπαλία δίνει το γεγονός ότι η ΑΕΚ βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0 με τα γκολ του Πέκχαρτ (36', 47'), με τη θεσσαλική ομάδα να βρίσκει τα ψυχικά αποθέματα για να επιστρέψει στο ματς και να πάρει μια ιστορική ισοπαλία.

Τα γκολ της ισοφάρισης ήρθαν από τον Τζέκο (68') και τον Μάιγκα (76'), ενώ στη συνέχεια η ΑΣΑ έψαξε και το τρίτο γκολ που θα της έδινε τη νίκη.

Το παιχνίδι έγινε σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο, όπου οι δύο ομάδες πάλεψαν αρκετά και έδωσαν θέαμα σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο της Καρδίτσας για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση. Μάλιστα στην εικόνα της δίκαιης ισοπαλίας είναι και τα στατιστικά της αναμέτρησης με την Αναγέννηση να έχει 8 τελικές προσπάθειες έναντι 7 της ΑΕΚ, ενώ επικράτησε και στα κόρνερ με 10-7.

Αυτή η ισοπαλία μπορεί να μην αφήνει πολλές ελπίδες πρόκρισης στην ομάδα της Αναγέννησης στον 6ο όμιλο, αλλά σίγουρα θα διεκδικήσει όσες της αναλογούν στην τελευταία αγωνιστική και στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα.

H ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

ΣΚΟΡΕΡ: 68' Τζέκος, 76' Μάιγκα - 36', 47' Πέκχαρτ 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Καραγιάννης, Δημόπουλος, Μάιγκα, Κισκαμπάνης, Σμίλτος (46' Τσιλούλης), Φέτσης, Μπλέντι, Τζέκος, Μπιτέλης (81' Τσόπελας), Ντιατά (56' Ξέρρας).

ΑΕΚ (Ζοζέ Μοράις): Ανέστης, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Κολοβέτσιος, Γιαννούτσος, Μανωλάς, Γαλανόπουλος, Τσέλιος (79' Αλμέιδα), Πατίτο Ροντρίγκεζ (86' Αραβίδης), Ζόριτς (67' Ντίντακ), Πέκχαρτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)
ΒΟΗΘΟΙ: Κουντουρέλλης (Αθηνών), Κωνστάντιος (Εύβοιας)

Last modified onΤρίτη, 13 Δεκέμβριος 2016 01:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep