«Νίκη συγκέντρωσης»

Ο Περικλής Αμανατίδης εξήγησε, γιατί δεν έδωσε ευκαιρίες ενώ θα μπορούσε.

Απόλυτα δίκαιη ήταν η επικράτηση (1-0) του Αιγινιακού απέναντι στη Βέροια για το Κύπελλο Ελλάδος, όπως τόνισε ο Περικλής Αμανατίδης. Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας της βόρειας Πιερίας εξήγησε, γιατί δεν έδωσε ευκαιρίες σε αναπληρωματικούς, ενώ θα μπορούσε:

«Δεν δώσαμε και πολλές ευκαιρίες σε κάποια παιδιά που θα μπορούσαμε να δώσουμε. Θέλαμε πρώτα, όμως να δώσουμε ρυθμό στα παιδιά που θα τραβήξουν τη μεγάλη διαδρομή του πρωταθλήματος. Είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για την ομάδα του Αιγινιακού μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση. Αν κρατάμε κάτι είναι η συγκέντρωση που είχαν οι παίκτες μας. Ήταν πολύ συγκεντρωμένοι και δίκαια πήραμε αυτό το αποτέλεσμα».

Για τον στόχο του Αιγινιακού το Κύπελλο: «Οι ομάδες της Football League στο Κύπελλο θέλουν να αποκτήσουν παραστάσεις και αν μπορέσουν να προκριθούν μέσα από τη διαδικασία των τριών παιχνιδιών, μιας και τους δίνει ένα ελαφρύ προβάδισμα ο τρόπος διεξαγωγής, είναι γι' αυτές μια καταξίωση. Περισσότερα παιχνίδια, ενώ οι νέοι παίκτες έχουν την ευκαιρία να δείξουν πράγματα. Μια ευκαιρία ζητάνε όλοι».

Last modified onΤρίτη, 29 Νοέμβριος 2016 19:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep