Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Εύχομαι αίσιο τέλος στην ΑΕΛ»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης είναι σαφώς πιο ήρεμος μετά από τη νίκη της Αναγάννησης Επανωμής επί της ΑΕΛ που "κλειδώνει" την σωτηρία της ομάδας του. Ο Αλέκος Βοσνιάδης είναι σαφώς πιο ήρεμος μετά από τη νίκη της Αναγάννησης Επανωμής επί της ΑΕΛ που "κλειδώνει" την σωτηρία της ομάδας του.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης δήλωσε ικανοποιημένος με τη νίκη σωτηρίας κόντρα στην ΑΕΛ που ήταν φαβορί πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και ευχήθηκε να λυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα της Λάρισας.

Εμφανώς ανακουφισμένος από τη νίκη που φέρνει πιο κοντά την σωτηρία για την ομάδα της Επανωμής ήταν Αλέκος Βοσνιάδης στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον ομάδα της Λάρισας. «Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη, απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, την ΑΕΛ, η οποία πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα ήταν από τα φαβορί. Μ’ αυτή τη νίκη μας κερδίσαμε την παραμονή μας στην κατηγορία και κοιτάμε πιο ήρεμα τα επόμενα παιχνίδια, στα οποία θα δώσουμε συμμετοχή και σε άλλα παιδιά, αφού η Αναγέννηση έχει μεγάλο βάθος πάγκου. Λίγοι πίστευαν πάντως πως θα έχει συμμετοχή στην κατηγορία και την επόμενη χρονιά, όμως παρά τα προβλήματα και τις αντιξοότητες όλοι πετύχαμε ένα μεγάλο κατόρθωμα. Εμείς θα παίζουμε στη συνέχεια χωρίς πίεση και θα έχουμε πάντοτε ως στόχο τη νίκη και την άνοδο της ομάδας βαθμολογικά, αφού βλέπουμε πάντα πάνω και όχι κάτω».

Για το αγωνιστικό κομμάτι επισήμανε: « Όσον αφορά το παιχνίδι, ήταν μοιρασμένο και πετύχαμε μια νίκη, με ένα ασύλληπτο σουτ του Γεωργίου και ιδιαίτερα σε καθοριστικό σημείο, αφού όπως πήγαινε ο ρυθμός, το πιο πιθανόν αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία».

Τέλος ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε και στα προβλήματα που έχει η ομάδα της ΑΕΛ, ευχόμενος να έχει αίσιο τέλος καθένα από αυτά. 

Ο Παναγιώτης Κουρδάκης μίλησε στην συνέντευξη Τύπου εκ μέρους των ποδοσφαιριστών της Αναγέννησης Επανωμής.
«Μια πολύ μεγάλη νίκη για μας, ήταν η σημερινή, εξίσου σημαντική, όπως αυτή της περασμένης αγωνιστικής με τον Πιερικό. Περάσαμε μια δύσκολη καμπή σαν ομάδα, όμως «πατάμε» δυνατά. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, οι οποίοι παρά τις καθημερινές δυσκολίες τα καταφέραμε και πετύχαμε το στόχο μας, αυτόν της παραμονής».
Για το αγωνιστικό τομέα επισήμανε: «Μπήκαμε δυναμικά στα πρώτο τέταρτο και μπορούσαμε να προηγηθούμε. Στο δεύτερο μέρος καθίσαμε πίσω και δεχθήκαμε πίεση μεγάλη. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και το ευτύχημα ήταν ότι σκοράραμε σε μια φάση, με μια καλή ενέργεια του συμπαίκτη μου. Εύχομαι σε όλους Καλό Πάσχα».

Last modified onΚυριακή, 08 Απρίλιος 2012 21:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep