«Να τους κάνουμε υπερήφανους»

Ο Γιάννης Μάγγος δήλωσε ότι στην Αναγέννηση είτε ως παίκτης είτε ως προπονητής πρέπει να είσαι ανταγωνιστικός.

Μετά την ήττα (0-2) από τη Σπάρτη, ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας, Γιάννης Μάγγος, δήλωσε: «Μετά από μια ήττα είναι δύσκολο να πεις κάποια πράγματα, πόσο μάλλον όταν είναι στην έδρα σου. Παρόλα αυτά είπα στους ποδοσφαιριστές μου μετά το ματς να συνεχίσουμε. Παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αντιδράσαμε και με τη διάταξη και με το σύστημα και με πρόσωπα, ώστε να βρούμε λύσεις. Είχαμε μια υπεροχή και κατοχή μπάλας, αλλά δεν τα μετουσιώσαμε σε γκολ. Πάνω που θέλαμε να ρισκάρουμε περισσότερο, δεχτήκαμε και δεύτερο γκολ. Έτσι είναι το πρωτάθλημα της δεύτερης Εθνικής.

Θα είναι δύσκολο πρωτάθλημα, γιατί όλες οι ομάδες είναι ενισχυμένες. Ένα ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και του δίνουμε μια υπόσχεση, ότι σε κάθε ματς εντός ή εκτός θα δίνουμε και την ψυχή μας για να τους κάνουμε υπερήφανους και να φτάσει η Αναγέννηση όσο πιο ψηλά. Πρέπει να βρούμε τα αποθέματα, γιατί ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ για το Κύπελλο. Όταν είσαι προπονητής ή παίκτης στην Αναγέννηση πρέπει να είσαι ανταγωνιστικός με όποια ομάδα και αν παίζεις.

Από αύριο ξανά δουλειά. Να δουλέψουμε πάνω στα λάθη που κάναμε ώστε να είμαστε έτοιμοι. Καλή συνέχεια στη Σπάρτη και στον κ. Αντωνίου που είναι πάρα πολύ καλός προπονητής. Του εύχομαι τα καλύτερα και στην πορεία του και στην οικογένειά του».

Last modified onΣάββατο, 26 Νοέμβριος 2016 19:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep