«Μια δεύτερη... πρεμιέρα»

Ο Περικλής Αμανατίδης μίλησε για το μεγάλο διάστημα αποχής και την έλλειψη ρυθμού που υπάρχει στις ομάδες. Ο Περικλής Αμανατίδης μίλησε για το μεγάλο διάστημα αποχής και την έλλειψη ρυθμού που υπάρχει στις ομάδες.

Ο Περικλής Αμανατίδης μίλησε για τη νίκη του Αιγινιακού επί του Πανθρακικού, αλλά και την αίσθηση πως έκαναν δεύτερη έναρξη πρωταθλήματος μετά από τόσο μεγάλη διακοπή.

Τη σημασία της νίκης απέναντι στον Πανθρακικό που είναι μια δύσκολη ομάδα, τόνισε ο τεχνικός του Αιγινιακού Περικλής Αμανατίδης. Αναλυτικά ανέφερε μετά το 2-0 των «κυανόλευκων»:

«Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αλλά και την εικόνα που έδειξε η ομάδα μου στην αναμέτρηση με τον Πανθρακικό. Στο πρώτο ημίχρονο οι ομάδες ήταν επηρεασμένες από αυτή την διακοπή και σήμερα ήταν σα να κάναμε δεύτερη πρεμιέρα στο πρωτάθλημα. Ελπίζω στη συνέχεια να υπάρχει πιο σταθερή κατάσταση ώστε να βοηθήσει αυτό και τις ομάδες. Δεν είναι εύκολο να μην υπάρχει ροή παιχνιδιού, συνεχόμενες αγωνιστικές επειδή το χρειάζονται οι ποδοσφαιριστές αυτό για να δείξουν οι παίκτες και οι ομάδες τα στοιχεία που έχουν.

Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που έδειξε στα δύο πρώτα της ματς με την Σπάρτη και την Καρδίτσα πως δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Αυτό δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στην κατάκτηση των τριών βαθμών από την πλευρά μας. Η ομάδα μας προσπαθεί να παίξει, έχει δουλέψει πάνω σε αυτό. Άλλες το πετυχαίνει, άλλες όχι. Σημασία έχει να προσπαθεί να κάνει παιχνίδι, είτε βγαίνει αυτό στον αγωνιστικό χώρο, είτε όχι. Δεν είναι πρόβλημα να μην μας βγει κάτι, αφού η προσπάθεια είναι αυτή που θα δικαιώσει τη δική μας πορεία».

Last modified onΣάββατο, 26 Νοέμβριος 2016 22:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep