Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Άδικο το αποτέλεσμα»

Ο Μιχάλης Ζιώγας ζήτησε για ακόμη μια φορά την στήριξη των οπαδών της ΑΕΛ σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά η ομάδα της Λάρισας. Ο Μιχάλης Ζιώγας ζήτησε για ακόμη μια φορά την στήριξη των οπαδών της ΑΕΛ σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά η ομάδα της Λάρισας.

 

Ο Μιχάλης Ζιώγας είπε πως έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς δεν έπρεπε η ομάδα της Λάρισας να ηττηθεί και ζήτησε πάλι την στήριξη όλων.

Κάλεσμα στους φιλάθλους της ΑΕΛ, έκανε ο προπονητής της, Μιχάλης Ζιώγας, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Αναγέννηση Επανομής και ζήτησε να βοηθήσουν την ομάδα που περνάει δύσκολες στιγμές. Όσον αφορά τα αγωνιστικά τόνισε μεταξύ άλλων: «Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, μίλησα με τους παίκτες μου και εντοπίσαμε τα θετικά και τα αρνητικά αυτής της αναμέτρησης.  Στο πρώτο δεκάλεπτο δεν αρχίσαμε καλά, αλλά κάναμε κάποιες διορθωτικές κινήσεις στα αποδυτήρια και συγκεκριμένα είπα στα παιδιά να κλείσουμε τους διαδρόμους της Αναγέννησης, καθώς γνωρίζαμε ότι έχουν καλούς και γρήγορους επιθετικούς. Πραγματικά βγάλαμε φάσεις και ειδικά του Ζεκίνια, με την έναρξη του δευτέρου μέρους, όμως δεν λειτούργησε σωστά ο παίκτης μας. Έτσι στη συνέχεια δεχθήκαμε ένα γκολ σε μια ανύποπτη στιγμή. Θεωρώ το αποτέλεσμα άδικο, έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, με τους παίκτες μου, να προσπαθούν σε όλη τη διάρκεια για ένα γκολ που δεν ήρθε. Εύχομαι σε όλους Καλό Πάσχα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep