«Χρειαζόμασταν τη νίκη»

Χρήσιμη η νίκη επί του Πανελευσινιακού για τον ΟΦΗ, αλλά Κομεσίδης και Όγκμποε σκέφτονται ήδη το ματς με Παναθηναϊκό

Η πρώτη νίκη του ΟΦΗ, επί του Πανελευσινιακού, έφερε χαμόγελα και ανακούφιση στην ομάδα, που πλέον στρέφει την προσοχή της στο ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη (30/11, 19:30).

«Στόχος μας σε αυτό το παιχνίδι ήταν μόνο η νίκη. Με τον τρόπο παιχνιδιού μας δείξαμε ποιός είναι ο ΟΦΗ. Ασκήσαμε πίεση από το πρώτο λεπτό και ελέγξαμε το παιχνίδι. Ημασταν επιθετικοί και πιεστικοί στον αντίπαλο. Είχαμε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έτσι πρέπει να κάνουμε σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια. Βέβαια χάσαμε πολλές ευκαιρίες και το σκορ θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετικό», ανέφερε ο Δημήτρης Κομεσίδης.

Για το παιχνίδι του Κυπέλλου, ο αμυντικός του ΟΦΗ τόνισε: «τώρα βλέπουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟ. Θέλουμε όλοι μας να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και πιστεύω ότι θα δείξουμε καλό πρόσωπο».

Ο Μάριος Όγκμποε από την πλευρά του σημείωσε: «Χρειαζόμασταν τη νίκη, καθώς δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα για μας σε αυτό το παιχνίδι. Μπήκαμε επιθετικά, καταφέραμε να σκοράρουμε νωρίς και γενικά να φτάσουμε σε μια εύκολη νίκη, στην οποία θα μπορούσαμε να πετύχουμε και περισσότερα γκολ»

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο, τόνισε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό, Το θέλουμε εμείς, το θέλει ο κόσμος και θα κάνουμε το καλύτερο».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep