«Εκτός ρυθμού η Football League»

Ο Κώστας Καζναφέρης σημείωσε ότι η διοργανώτρια αρχή βγάζει τις ομάδες εκτός προγραμματισμού.

Τσαντισμένος από την ήττα (2-0) του Παναιγιαλείου στη Νέα Σμύρνη από τον Απόλλωνα δήλωσε ο Κώστας Καζναφέρης. Ο μέσος του Παναιγιαλείου υποστήριξε ότι η ομάδα του δικαιούνταν τουλάχιστον τον πόντο, ενώ στάθηκε στο γεγονός ότι οι διαρκείς διακοπές βγάζουν εκτός προγραμματισμού όλες τις ομάδες. Αναλυτικά ανέφερε:

«Φεύγω τσαντισμένος από το γήπεδο, γιατί η ομάδα μου άξιζε, αν όχι τη νίκη σίγουρα την ισοπαλία. Παίξαμε πάρα πολύ καλά τον αντίπαλο και δύο στιγμές αδυναμίας και πολύ τύχης της αντίπαλης ομάδας την έφεραν μπροστά στο σκορ. Όλοι φεύγουμε τσαντισμένοι από το γήπεδο. Εγώ κρατάω το θετικό. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι και είναι ευκαιρία να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και να πάρουμε τη νίκη.

Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, γιατί έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε μία ομάδα που είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο. Στη συνέχεια θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Μας βγάζει εκτός ρυθμού το γεγονός ότι η Football League τη μία παίζει, την άλλη δεν παίζει, μαθαίνουμε ότι παίζουμε Σάββατο, μετά Παρασκευή... Γίνεται ένας πολύ καλός προγραμματισμός από την ομάδα και η αρμόδια αρχή μας βγάζει εκτός προγραμματισμού. Αυτό δεν είναι δικαιολογία, απλά θα πω ότι από εδώ και πέρα η ομάδα θα βελτιώνεται διαρκώς και θα δείχνει καλύτερο πρόσωπο».

Ενόψει του αγώνα που ακολουθεί με τον Αγροτικό Αστέρα τόνισε:

«Θέλω να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Είμαστε μια νέα ομάδα, χτίζουμε μια νέα ομάδα και όλα τα παιδιά χρειάζονται τον κόσμο δίπλα τους. Πιστέψτε με ότι θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί αν ο κόσμος γεμίσει το γήπεδο».

Last modified onΣάββατο, 26 Νοέμβριος 2016 02:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep