«Πρώτα ο Πανελευσινιακός»

Το μήνυμα του ΟΦΗ ενόψει των δύο εντός έδρας αγώνων που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Κρίσιμο επταήμερο ετοιμάζεται να διανύσει ο ΟΦΗ, αφού τα δύο διαδοχικά εντός έδρας παιχνίδια με τον Πανελευσινιακό και τον Παναθηναϊκό σε πρωτάθλημα και Κύπελλο αντίστοιχα χαρακτηρίζονται κομβικής σημασίας. Ωστόσο, οι Κρητικοί σημειώνουν ότι δεν σκέφτονται τους «πράσινους» και αυτό που προέχει είναι το πρώτο τρίποντο της σεζόν την Παρασκευή (25/11).

«Πρώτα νίκη επί της Ελευσίνας, που είναι επιτακτική ανάγκη και μετά το σπουδαίο παιχνίδι με τον Παναθηναικό», αναφέρουν στον ΟΦΗ και σημειώνουν: «Για μας σε αυτή τη φάση το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε την Ελευσίνα και μετά θα ασχοληθούμε με το επόμενο παιχνίδι. Δεν πρέπει να αποπροσανατολιστούμε απο το παιχνίδι της Παρασκευής».

Παράλληλα, οι «μελανόλευκοι» κάλεσαν τον κόσμο στο πλευρό τους: «Έρχονται στο γήπεδο μας δυο πολύ σημαντικά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και ο κόσμος του ΟΦΗ πρέπει να σταθεί στο πλευρό της ομάδας. Με την Ελευσίνα, ο στόχος είναι η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα της Football league και μια νέα αρχή.

Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας σε αυτό το παιχνίδι, που είναι σημαντικό για τη συνέχεια. Mε τον Παναθηναικό, είναι ένα παιχνίδι από τα παλιά. Μια αναμέτρηση με άρωμα Σούπερ Λίγκ, εκεί που πιστεύουμε ότι ανήκει και ο ΟΦΗ. Βήμα-βήμα όμως. Πρώτα η Ελευσίνα και μετά ο Παναθηναικός. Η διοίκηση του ΟΦΗ καλεί τον κόσμο του ΟΦΗ να έρθει στο γήπεδο και στα δυο παιχνίδια και να αποτελέσει τον δωδέκατο παίκτη της, έχοντας κατά νου, την προστασία της έδρας μας, που είναι η πηγή της δύναμής μας».

Με τους δύο αυτούς αγώνες ασχολήθηκε το ΔΣ της ΠΑΕ το απόγευυμα της Τρίτης (22/11) και συζητήθηκαν όλες οι απαραίτητες κινήσεις, ώστε να αποφευχθούν ενέργειες που μπορούν να κάνουν ζημιά στην ομάδα του Ηρακλείου.

Last modified onΤετάρτη, 23 Νοέμβριος 2016 14:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep