«Μας θεωρούν διεφθαρμένους»

Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα για τη Football League προκαλεί ασφυξία στις ομάδες της κατηγορίας.

Την πιο δύσκολη σεζόν διανύει η Football League, με τον Αντώνη Ρέλλα να τονίζει πως γίνονται προσπάθειες για να βρεθούν λύσεις την ύστατη στιγμή. Με δηλώσεις του στον Athletic Radio 104,2, ο μεγαλομέτοχος του Παναιγιάλειου επισήμανε πως οι χορηγοί θεωρούν το πρωτάθλημα διεφθαρμένο, ενώ μεγάλη ευθύνη για τα προβλήματα της κατηγορίας έχει και η Super League με τη στάση της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρέλλα:

Για την φετινή Football League: «Είναι η χειρότερη χρονιά των τελευταίων ετών στη Football League. Χειρότερη περίοδος δεν υπήρξε ποτέ και δεν θυμάμαι άλλη τέτοια περίοδο».

Για το πού οφείλονται τα οικονομικά προβλήματα της Football League: «Το μέλλον είναι δυσοίωνο αν δεν λυθούν κάποια πράγματα. Ο χώρος της Football League είναι παρεξηγημένος. Είναι μια κατηγορία που δεν έχει την απόλυτη ευθύνη για την σημερινή κατάσταση. Το ότι φτάσαμε σε αυτό το σημείο, έχουν ευθύνη και άλλοι παράγοντες. Πρώτος είναι η υποχρέωση της Σούπερ Λιγκ που από το 2011 έχει σταματήσει να αποδίδει τα χρήματα στη Football League.

Επίσης, έρχονται χρήματα από την FIFA και με την ανοχή της ΕΠΟ, τα χρήματα αυτά πάνε στην Σούπερ Λιγκ και είναι ένα σημαντικό ποσό που λείπει από τα ταμεία της Football League. Σε καμία περίπτωση δεν δέχομαι ότι είναι το πιο διεφθαρμένο πρωτάθλημα και με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα προκαλείται ασφυξία όπως οι χορηγοί και η τηλεόραση. Πάμε να ζητήσουμε χορηγίες και μας λένε «εσείς κονομάτε από το στοίχημα».

Για το γεγονός ότι δεν βρέθηκε λύση στο θέμα των τηλεοπτικών: «Έχουμε ευθύνες και εμείς, όμως το καλοκαίρι ήρθε ο κύριος Σφακιανάκης ήρθε με κάποια όνειρα και με κάποια σχέδια πιστεύοντας ότι θα κάνει κάποια επανεκκίνηση. Χάθηκε πολύτιμος χρόνος και φτάσαμε εδώ που είναι το… «και πέντε». Είμαστε υποχρεωμένοι να αγωνιζόμαστε, γιατί υπήρχαν και κάποιες αντίθετες απόψεις που έλεγαν ότι έπρεπε να σταματήσει το πρωτάθλημα και εγώ είμαι αντίθετος».

Για την παρουσία των παραγόντων του ΟΦΗ: «Υπάρχουν άνθρωποι όπως ο κύριος Πολεμαρχάκης που μπορούν να πείσουν τους συνομιλητές τους ότι αξίζει να επενδύσουν στη Football League. Θα είναι καλό για το ποδόσφαιρο να βρίσκονται άνθρωποι που θέλουν να προσφέρουν στην κατηγορία».

Για την επιστροφή του Σπύρου Καλογιάννη: «Τα δύο τελευταία χρόνια ήμουν κοντά του και μπορώ να πω ότι ο κύριος Καλογιάννης είναι ένας έμπειρος παράγοντας. Γνωρίζει τα θέματα και αφού θέλει να βοηθήσει χωρίς να επιβαρυνθεί η Football League, έχοντας ως γνώμονα την γνώση του. Μέσα από την θέση του ειδικού συμβούλου μπορεί να μας βοηθήσει. Και, μάλιστα, υπήρξε στήριξη στην πρόταση του Απόλλωνα και με αυτά τα κριτήρια είπαμε να βοηθήσει ο κύριος Καλογιάννης».

Για το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν ομάδες μέσα στην χρονιά: «Είναι σίγουρα ορατός ο κίνδυνος για κάποιες ομάδες που μπορεί να μην αντέξουν. Εύχομαι να υπάρχει αλληλεγγύη και ομόνοια μέσα στο Δ.Σ. ώστε να βοηθήσουμε σε αυτό το κομμάτι και θα είναι το μεγάλο στοίχημα».

Last modified onΤρίτη, 22 Νοέμβριος 2016 12:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep