Ήττα στη Χαλκίδα

Ο Αχαρναϊκός έχασε 3-1 στο Δημοτικό στάδιο Χαλκίδας από την τοπική ομάδα.

Φιλικό με τη Χαλκίδα έδωσε την Κυριακή (20/11) ο Αχαρναϊκός, ο οποίος ωστόσο δεν έπαιξε καλά και ηττήθηκε με 3-1. Το 1-0 έκανε η ομάδα της Εύβοιας στο 6'. Ο Βεζιρτζόγλου έφυγε από κανονική θέση και πλάσαρε εύστοχα τον Ψύχο. Η ισοφάριση ήρθε άμεσα από την αθηναϊκή ομάδα, όταν στο 14' το διαγώνιο σουτ του Τζαζίρι κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 30' οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-1. Ο Μπαλού έδωσε στον Σκαθαρούδη, αυτός έδωσε στον Βεζιρτζόγλου, ο οποίος σκόραρε. Στο 40' έγινε το 3-1, με τον Ντελέκο να κάνει τη μπαλιά στη πλάτη της άμυνας και τον Πολίτη να πλάσαρει εύστοχα. Ο ΑΟΧ απείλησε με τον Σκαθαρούδη στο 44' και στο 53', ενώ ο Αχαρναϊκός στο 77' είχε δοκάρι. Ο Κακκαβάς απέκρουσε το σουτ του Πλαβούκου, ο Ματσούκας πήρε το ριμπάουντ που σημάδεψε από κοντά στο οριζόντιο.

Η ομάδα του Μενιδίου προσπάθησε να μειώσει στο 82', αλλά ο γκολκίπερ της Χαλκίδας προχώρησε σε διπλή επέμβαση σε σουτ των Ματσούκα και Ντούνγκα.

ΑΟ Χαλκίς (Α. Αυλωνίτης): Μητακίδης (71΄ Κακκαβάς), Στεργιανός, Θωμάς, Μπακομήτρος (76΄ Μπασινάς), Καραμπάς, Εμέκα (64΄ Τσούτης), Σκαθαρούδης (56΄Ανέστης), Ντελέκος (68΄ Τηλιόπουλος), Βεζιρτζόγλου (66΄ Λούκας), Πολίτης (62΄ Αλμπάνης), Μπαλού (56΄Κρολ)

Αχαρναϊκός (Μ. Κόστιτς): Ψύχος, Παπανικόλας, Ντάγκρας, Ντενικολό, Παπαοικονόμου, Χαραλαμπόπουλος, Ψιάνος, Τζαζίρι, Κυριαζόπουλος, Τσαπικίδης, Τζιώρας. Έπαιξαν και οι: Χριστοφιλέας, Σταμούλης, Νταμιάνο, Μουστάκης, Πλαβούκος, Αναστασίου, Ντούγκα, Σωτηράκος, Τσεμπερίδης, Ματσούκας.

Last modified onΚυριακή, 20 Νοέμβριος 2016 18:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep