Εξάρα στη Χαλάστρα

Ο Αγροτικός Αστέρας νίκησε 6-3 στη Χαλάστρα τον Καμπανιακό.

Φιλικό με τον Καμπανιακό στη Χαλάστρα έδωσε ο Αγροτικός Αστέρας την Κυριακή (20/11) και επικράτησε με 6-3. Το 0-1 έγινε με κεφαλιά του Φιλίπε στο 10ο λεπτό μετά από σέντρα του Χατζή. Για τους γηπεδούχους ισοφάρισε σε 1-1 ο Υψηλός στο 13ο λεπτό. Με σουτ του Φιλίπε ο Αγροτικός Αστέρας πήρε προβάδισμα με 1-2 στο 17ο λεπτό, ενώ το 1-3 έκανε ο Τριανταφυλλάκος στο 22ο λεπτό με σουτ. Ο Τάι με σουτ στο 30' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-4, ενώ ο Φιλίπε στο 38' σημείωσε το τρίτο του γκολ και 5ο των «πρασίνων».

Στο 40ο λεπτό μείωσαν οι γηπεδούχοι σε 2-5 με τον Μπάλιο, ενώ στο 65ο λεπτό πέτυχαν τρίτο τέρμα, με τον Ασλαμπάλογλου να κάνει το 3-5. Το τελικό 3-6 σημείωσε ο Πάλλας με σουτ στο 75ο λεπτό.

* Εκτός αναμέτρησης έμειναν λόγω ίωσης οι Πάτο και Γιακουμής ενώ οι Γκέσιος και Δεινόπαπας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα το πρωί και το απόγευμα παρακολούθησαν με πολιτικά την αναμέτρηση.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Μπόικος, Παπάζης, Αλμπάνης, Σαραγιώτης, Χατζόπουλος, Κουντουράς, Λεφίδης, Ασλαμπάλογλου, Υψηλός, Στεφανίδης, Μπάλιος. Έπαιξαν και οι Μενικάλι, Μπιτσικόπουλος, Αριζάνης, Τρικαλινός, Ντάρτζαλης, Καλαμπόκας.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Γουναρίδης, Αργυρίου, Κουκόλης, Βαφέας, Γκότοβος, Ουνγιαλίδης, Χατζής, Τάι, Τριανταφυλλάκος, Τεγούσης, Φιλίπε. Έπαιξαν και οι Θεοδωρίδης, Παπαδημητρίου, Μπουτζίκος, Έππας, Γκέκας, Πάλλας, Κάμπας.

Last modified onΚυριακή, 20 Νοέμβριος 2016 18:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep