Στη Χαλκίδα ο Αχαρναϊκός

Φιλικό με τον ΑΟ Χαλκίς έκλεισε ο Αχαρναϊκός για την Κυριακή (20/11).

Αντίπαλο για φιλικό παιχνίδι αναζητούσε ο Αχαρναϊκός, ώστε να καλύψει την απουσία επίσημων υποχρεώσεων. Τελικά, συμφώνησε με τον ΑΟ Χαλκίς και θα τον αντιμετωπίσει την Κυριακή (20/11, 15:00) στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, εφόσον η Γ' Εθνική δεν επιστρέψει στη δράση. Το σχετικό δελτίο Τύπου της ομάδας της Εύβοιας:

«Η διοίκηση του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει νέο φιλικού υψηλού επιπέδου, για την Κυριακή 20/11/16 και ώρα 15:00, στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας. Με την παρουσία της θα μας τιμήσει η αήττητη στο πρωτάθλημα της Football League, Π.Α.Ε. ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ!

Η ομάδα του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ βρίσκεται στην τέταρτη θέση έχοντας πάρει τους τέσσερις από τους έξι βαθμούς που έχει καταφέρει να κερδίσει στους αγωνιστικούς χώρους της «B' Εθνικής», καθώς έχει ξεκινήσει με τιμωρία -2 βαθμών την κούρσα του πρωταθλήματος.

Αξιοσημείωτο για την αθηναϊκή ομάδα ότι πλην του απόλυτου των νικών, έχει και τον καλύτερο συντελεστή τερμάτων με 6-1! Ο κ. Αυλωνίτης επιθυμούσε ένα φιλικό με ισχυρότερο αγωνιστικά αντίπαλο, με σκοπό την διατήρηση της αγωνιστικής ανόδου που διανύει η ομάδα του σε σταθερά επίπεδα. Περιμένουμε τον κόσμο κοντά μας για να στηρίξει έμπρακτα και ουσιαστικά αυτή τη νέα προσπάθεια ανάπτυξης του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, σε αγωνιστικά και όχι μόνο πλαίσια...».

Last modified onΤετάρτη, 16 Νοέμβριος 2016 20:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep