«Αλλάξτε άμεσα»

Ο Γιάννης Πολεμαρχάκης έκρουσε το «καμπανάκι» στον ΟΦΗ.

Στην προπόνηση της Τρίτης (15/11) βρέθηκε ο Γιάννης Πολεμαρχάκης. Ο πρόεδρος του ΟΦΗ μίλησε στους ποδοσφαιριστές με αφορμή τις τελευταίες εμφανίσεις και τους ζήτησε να αλλάξουν πρόσωπο και, μάλιστα, άμεσα. Όπως ανέφερε: «Εχουμε απαιτήσεις απο εσάς. Σαν διοίκηση είμαστε απόλυτα εντάξει στις υποχρεώσεις μας απέναντί σας και θέλουμε το ίδιο απο εσάς. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι απο αυτό που βλέπουμε μέχρι σήμερα και η εικόνα αυτή, πρέπει να αλλάξει άμεσα. Αδικείτε τους εαυτούς σας και την προσπάθεια που κάνουμε όλοι. Είναι στο χέρι σας να αλλάξετε γρήγορα αυτήν την εικόνα και πρέπει να το κάνετε και μάλιστα άμεσα».

Ο Πολεμαρχάκης συζήτησε ακόμα με τους Νίκο Νιόπλια, Σταύρο Λαμπράκη, τόσο για θέματα που αφορούν στην ομάδα, όσο και στον αγωνιστικό σχεδιασμό. Αμέσως μετά έγινε συμβούλιο, ώστε να συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις στο πρωτάθλημα της Football League, αλλά και το θέμα της μπουτίκ στο «Τάλως».

Στα αγωνιστικά, οι Βουό και Μασάδο απείχαν από την προπόνηση, οπότε θα μείνουν εκτός για το φιλικό της Τετάρτης (16/11, 15:30) με τον Ατσαλένιο.

Last modified onΤρίτη, 15 Νοέμβριος 2016 22:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep