Τα αγκάθια με τον ΑΣ Άρης

Σε τρία σημεία εντοπίζονται οι αιτίες της διαφωνίας του ΑΣ Άρης με τον Θοδωρή Καρυπίδη

Βαθαίνει η κόντρα του ΑΣ Άρης με τον Θοδωρή Καρυπίδη, καθώς ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν δείχνει ενδιαφέρον για τα προβλήματα του Ερασιτέχνη. Ο ΑΣ Άρης αντιμετωπίζει σοβαρές οικονομικές δυσκολίες, αλλά η ΠΑΕ δεν δείχνει διάθεση να βοηθήσει, όπως είχε δεσμευτεί στη γενική συνέλευση το καλοκαίρι.

Από τον Ερασιτέχνη προσπαθούν να ενημερώσουν τον Καρυπίδη για τη σοβαρότητα της κατάστασης, ωστόσο δεν υπάρχει ανταπόκριση. Τα αγκάθια στις σχέσεις των δύο πλευρών είναι τρία. Αρχικά, είναι η ταμειακή διευκόλυνση των 300.000 ευρώ, για την οποία είχε δεσμευτεί η πλευρά του Καρυπίδη, αλλά δεν έχει υλοποιηθεί. Ακολουθεί η μη απόδοση των εκκαθαρίσεων από τα εισιτήρια διαρκείας, των φιλικών αγώνων και του επίσημου με τον Αιγινιακό. Τρίτο πρόβλημα είναι η τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων της εταιρίας «Stoiximan» στο γήπεδο, χωρίς να έχει λάβει γνώση ο ΑΣ.

Ο Ερασιτέχνης βρίσκεται σε απόγνωση, όσον αφορά την οικονομική του κατάσταση και ελπίζει άμεσα να υπάρξει ένας δίαυλος επικοινωνίας με την ΠΑΕ, προκειμένου να εισπράξει κάποια χρήματα και να μπορέσει να αποπληρώσει κάποια από τα χρέη του.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep