Κανονικά Μίκιτς, Δαύκος

Ανεβάζει ρυθμό και ο Βουό στον ΟΦΗ, ενόψει Πανελευσινιακού - Ευχαριστίες στον Φιλαθλητικό γυμναστικό σύλλογο

Με πρωινή προπόνηση στο ΒΑΚ ξεκίνησε την Τρίτη (8/11) η προετοιμασία του ΟΦΗ για το ματς του Σαββάτου (12/11, 17:00) με τον Πανελευσινιακό. Ο Νίκος Νιόπλιας είδε με ευχαρίστηση τους Νίκολα Μίκιτς και Κώστα Δαύκο να προπονούνται κανονικά.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας συνεχίζει να έχει κάποιες ενοχλήσεις στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού του ποδιού, αλλά κάνει θεραπεία και η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Οσο για τις ενοχλήσεις του 31χρονου αμυντικού στους προσαγωγούς, ξεπεράστηκαν. Από την πλευρά του ο Πατρίκ Βουό συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, ανεβάζοντας ρυθμούς.

Οι παίκτες του ΟΦΗ που αγωνίστηκαν στο φιλικό με τον Ερμή Ζωνιανών, έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό θα συνεχιστεί με προπόνηση που θα γίνει την Τετάρτη στις 10 το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

gimnastiksgentkoule

Παράλληλα, η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με ανακοίνωση της ευχαρίστησε τις αθλήτριες και τους αθλητές του Φιλαθλητικού γυμναστικού συλλόγου Ηρακλείου, για το καλαίσθητο πρόγραμμα που παρουσίασαν στο φίλαθλο κοινό του ΟΦΗ, πριν την έναρξη του αγώνα με την Καλλονή, στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΦΗ «θα είναι χαρά μας να σας φιλοξενήσουμε ξανά στο γήπεδο μας».

Last modified onΤρίτη, 08 Νοέμβριος 2016 17:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep