«Έδωσαν και την ψυχή τους»

Πέρα ως πέρα δίκαιη η νίκη της Λαμίας σύμφωνα με τον Γιώργο Κόλτση.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Κισσαμικό και τη νίκη (2-0) της Λαμίας ο συνεργάτης του Μπάμπη Τεννέ, Γιώργος Κόλτσης ανέφερε: «Μία σημαντική νίκη για μας και δίκαιη. Ήμαστε καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια. Η νίκη θα μπορούσε να έρθει πιο εύκολα αν ήμαστε πιο αποτελεσματικοί στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με τις κλασικές ευκαιρίες που χάσαμε. Απέναντι σε μία καλή ομάδα που για να την κερδίσεις πρέπει να κουραστείς στο γήπεδο, τα παιδιά πήραν το αποτέλεσμα και αξίζουν συγχαρητήρια.

Η ομάδα έδειξε εμφανή βελτίωση σε σχέση με το προηγούμενο ματς και είμαστε σίγουροι ότι παιχνίδι με παιχνίδι και αποτελέσματα θα παίρνουμε και καλύτερο ποδόσφαιρο θα παίζουμε. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Τα παιδιά έδωσαν και την ψυχή τους. Επαναλαμβάνω ότι η νίκη είναι πέρα ως πέρα δίκαιη. Για άλλη μία αγωνιστική, όπως και με τον Αιγινιακό, είχαμε δύο αναγκαστικές αλλαγές στο ημίχρονο και αυτό δυσκόλεψε το έργο μας για να δώσουμε βοήθειες, ειδικά στο τέλος. Ελπίζω τα παιδιά (σ.σ. Βάντερσον, Βαλιός) να μην έχουν κάτι σοβαρό και να τους έχουμε για το παιχνίδι με την Καλλονή».

Ο Φιορίν Ντουρμισάι είπς: «Ήταν μία δύσκολη νίκη απέναντι σε μία οργανωμένη ομάδα που είναι πολύ δυνατή, ειδικά αμυντικά. Ξεκλειδώσαμε την άμυνα με το πρώτο γκολ και μετά θέλαμε να σημειώσουμε ένα δεύτερο για να τελειώσουμε το ματς. Τα καταφέραμε στο τέλος. Θέλουμε κι άλλα νικηφόρα αποτελέσματα, ώστε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση και επιπλέον εμπιστοσύνη στα πόδια μας. Εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι».

Last modified onΔευτέρα, 07 Νοέμβριος 2016 00:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep