«Χάσαμε τον έλεγχο»

Ο τεχνικός του Πανθρακικού, Κώστας Ανυφαντάκης χαρακτήρισε μέτρια την εικόνα κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Τον έλεγχο του παιχνιδιού έχασε ο Πανθρακικός μετά το 25' του αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας, όπως είπε ο Κώστας Ανυφαντάκης έπειτα από το 0-0 με τους Θεσσαλούς. Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Για το παιχνίδι«Γνωρίζαμε εξαρχής ότι το παιχνίδι ήταν δύσκολο, γιατί παίζαμε με μια ομάδα που την προηγούμενη αγωνιστική είχε κάνει καλό αποτέλεσμα. Θεωρώ πως στο πρώτο 25λεπτο μπήκαμε καλύτερα και είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, μετά όμως χάσαμε το δυνατό μας σημείο που είναι το να ελέγχουμε το παιχνίδι τόσο σε φάση άμυνας, όσο και σε φάση επίθεσης.».

Για την απόδοση της ομάδας του«Η αναμέτρηση είχε λίγες τελικές και για τις δύο ομάδες. Η δική μας η απόδοση, αν εξαιρέσουμε το 25λεπτο του παιχνιδιού, ήταν μέτρια. Η ομάδα μας, όμως έχει πολλές δυνατότητες. Αυτό που μας προβληματίζει είναι ότι χάσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Τα παιδιά προσπάθησαν για 90 λεπτά».

Για τον σχηματισμό και αν πήρε ρίσκο: «Εμείς εξ αρχής είχαμε κατεύθυνση το 3-5-2. Το να γεμίζουμε παίκτες την επίθεσή μας, δε νομίζω ότι είναι ρίσκο».

Για τα στραβοπατήματα των φαβορί: «Αποδεικνύεται περίτρανα ότι είναι μία πολύ δύσκολη κατηγορία. Και τα φαβορί χάνουν. Αν είναι καλό ή κακό, αυτό το βλέπουμε Κυριακή με Κυριακή. Πάνω από όλα έχει σημασία τι κάνουμε εμείς. Προσπαθούμε για να είναι ανταγωνιστική η ομάδα».

Last modified onΚυριακή, 06 Νοέμβριος 2016 22:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep