Άνοιγμα στη νεολαία (photos)

Αντιπροσωπεία της Λαμίας επισκέφτηκε το 6ο γυμνάσιο της πόλης.

Επισκέψεις στα σχολεία της πόλης ξεκίνησε η Λαμία, προκειμένου να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους μαθητές στο γήπεδο. Την Παρασκευή (04/11) οι ποδοσφαιριστές, Ανέστης Αναστασιάδης, Ανδρέας Βασιλόγιαννης και Κόστα Βιάνα Βάντερσον επισκέφτηκαν το 6ο γυμνάσιο συνοδευόμενοι από τον αντιπρόεδρο και τον γυμναστή και υπέγραψαν αυτόγραφα, δίνοντας ραντεβού στο ΔΑΚ την Κυριακή (06/11). Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 επισκέφτηκε το 6ο Γυμνάσιο Λαμίας. Η 5μελής εκπροσώπηση αποτελούνταν από τον αντιπρόεδρο Τσικνή Θεοδόσιο, τον γυμναστή Αδάμ Γεώργιο και τους ποδοσφαιριστές Αναστασιάδη Ανέστη, Βασιλόγιαννη Ανδρέα και τον Costa Viana Wanderson.

Οι ποδοσφαιριστές συνομίλησαν με τους-ις μαθητές-ριες, υπέγραψαν αυτόγραφα και έπαιξαν ποδόσφαιρο μαζί τους, τονίζοντας ότι ο αθλητισμός ενώνει και δεν χωρίζει. Ήταν τόσο έκδηλος ο ενθουσιασμός των παιδιών που άφησε συγκινημένα όλα τα μέλη της ΠΑΕ που βρέθηκαν στην επίσκεψη αυτή.

Σε σύντομους χαιρετισμούς που απηύθυναν οι ποδοσφαιριστές και ο γυμναστής ευχαρίστησαν τον Διευθυντή Β/θμιας Εκπαίδευσης κο. Πιλιτζίδη, το σχολικό σύμβουλο φυσικής αγωγής κο Τσαδήμα, τη Διεύθυνση του Γυμνασίου και το γυμναστή αυτού κο Κουραβάνα, για την υποδοχή που τους επιφύλαξαν και έδωσαν ραντεβού την Κυριακή στο γήπεδο για τον αγώνα με τον Κισσαμικό. Οι επισκέψεις θα συνεχιστούν και στις υπόλοιπες σχολικές μονάδες της πόλης μας».

Last modified onΠαρασκευή, 04 Νοέμβριος 2016 17:17

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep