Στο Ρέθυμνο τα εισιτήρια

Πριν τη σέντρα του αγώνα του ΑΟΧ με τον Αγροτικό Αστέρα θα διατίθεται τα εισιτήρια στο ΔΑΚ Γάλλου

Την Κυριακή (6/11), πριν από την έναρξη του αγώνα του ΑΟ Χανιά με τον Αγροτικό Αστέρα θα γίνεται η διάθεση των εισιτηρίων από τα εκδοτήρια του ΔΑΚ Γάλλου, χωρίς να γίνονται γνωστές οι τιμές. Οι «κυανόλευκοι» θα αγωνιστούν για τη 2η αγωνιστική στο Ρέθυμνο, μιας και το γήπεδο Περιβολίων είναι κλειστό για συντήρηση του χλοοτάπητα.

Και η ΠΑΕ ενημέρωσε πως η προπώληση των εισιτήριων θα γίνει λίγες ώρες πριν τη σέντρα. Παράλληλα, ενημέρωσε πως το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό θα γίνει την 1η Δεκεμβρίου στις 19:30 στα Περιβόλια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Α.Ο.Χανιά, ανακοινώνει, ότι η προπώληση των εισιτήριων για τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα, θα γίνει λίγο πριν την έναρξη της Κυριακάτικης αναμέτρησης στο Δ.Α.Κ Γάλλου Ρεθύμνης.

Στο γήπεδο μπορούν να εισέλθουν κανονικά οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, έστω κι αν σε κάποιους, δεν έχει γίνει ακόμη, η αντικατάσταση των παλαιών καρτών με τις καινούργιες. Την επόμενη εβδομάδα, θα γίνει η αντικατάσταση σε όλους τους φιλάθλους.

Επίσης, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε, ότι, όπως μας ενημέρωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τη δεύτερη αγωνιστική του κυπέλλου Ελλάδος, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30 στο γήπεδο των Περιβολίων».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep