«Συγκεντρωμένοι στον Παναιγιάλειο»

Ταρακουνήθηκαν στον ΑΟΧ από την ήττα στην Σπάρτη και θέλουν να… απαντήσουν κόντρα στον Παναιγιάλειο

Στο παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Παναιγιάλειο την Κυριακή (28/10, 15:00) στρέφει την προσοχή του ο ΑΟ Χανιά, αφήνοντας πίσω την βαριά ήττα στην Σπάρτη για το Κύπελλο. Ηδη οι «κυανόλευκοι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο παιχνίδι, με προπόνηση στο Αίγιο. Ο Σπύρος Φουρλάνος με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΑΟΧ έδωσε το σύνθημα αντεπίθεσης στο πρωτάθλημα, επισημαίνοντας πως όλοι στην ομάδα είναι αποφασισμένοι να δείξουν την πραγματική τους αξία.

«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι από την εικόνα που παρουσιάσαμε στη Σπάρτη. Είναι καλό κάποιες φορές να σε ταρακουνούν ορισμένα αρνητικά αποτελέσματα και ελπίζω να βγει σε καλό. Βέβαια για μας αυτή η σφαλιάρα ήρθε πολύ νωρίς. Δεν ήταν μόνο η βαριά ήττα αλλά κυρίως η άσχημη εμφάνιση. Πραγματικά δουλεύουμε σκληρά και δεν κάναμε τίποτα από όσα είπαμε.

Παραμένουμε όμως ενωμένοι και σίγουροι ότι θα αποδείξουμε τι αξίζουμε. Δεν πρέπει να μένουμε στο τι έγινε αλλά στο τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Τώρα έχουμε το ματς στο Αίγιο και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε όλη τη διάρκειά του. Θεωρώ ότι οποίος δείξει μεγαλύτερη θέληση για τη νίκη, θα είναι και αυτός που θα την πάρει», δήλωσε ο μέσος του ΑΟΧ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep